MESAJ din partea lui Andrei Găluţ: „Acum avem încă 63 de motive să luptăm” (VIDEO)

MESAJ din partea lui Andrei Găluţ: „Acum avem încă 63 de motive să luptăm” (VIDEO)

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity şi singurul supravieţuitor din formaţie, a transmis un mesaj în care vorbeşte despre tragedia din clubul Colectiv şi spune că, de-acum, avem încă 63 de motive să ducem lupta mai departe.

Mesajul a fost citit de Vlad Buşcă, de la Universal Music România, la Gala Metalhead Awards, eveniment în cadrul căruia trupa Goodbye to Gravity a fost premiată cu trofeul „Best Romanian Rock Ambassador”.

„Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult mi-ar fi plăcut să stăm în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente… Momente în care primeşti o palmă crudă de la viaţă, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținem capul sus şi să mergem înainte atât pentru noi cât și pentru ei.Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem cu bine şi sănătoși și la cât mai multe concerte!”, a fost mesajul lui Andrei Găluţ.

Solistul se află, în continuare, internat într-o clinică din Olanda.

  1. multa sanatate! vom lupta!!

    Raspunde
  2. Motive de luptă sunt mult mai multe decât cele 63. Să ne amintim de cei răpuși de comuniști prin temnițele lor, sau de cei cu DO prin Bărăgan. Și chiar de cei uciși de beneficiarii Revoluției sau ce-o fi fost din 1989. Și lupta se poartă în mintea noastră care a rămas tributară doar simțurilor de supraviețuire necondiționat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.