MESAJUL CUTREMURĂTOR al patronului Hexi Pharma, trimis soției cu câteva minute ÎNAINTE SĂ MOARĂ!

MESAJUL CUTREMURĂTOR al patronului Hexi Pharma, trimis soției cu câteva minute ÎNAINTE SĂ MOARĂ!

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a făcut schimb de mesaje cu soția sa cu câteva momente înainte să moară.

Potrivit anchetatorilor, cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, soția acestuia Uliana Ochinciuc i-a trimis un mesaj în care îl întreba ce face. Dan Condrea a răspuns scurt „Meditez”. Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunţat, marţi, că probele ADN confirmă că şoferul decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, a anunţat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.