Mesajul lui Iohannis după ce a strâns un milion de like-uri pe Facebook: „Voi aţi scris istorie!”

Mesajul lui Iohannis după ce a strâns un milion de like-uri pe Facebook: „Voi aţi scris istorie!”

Preşedintele ales Klaus Iohannis s-a declarat „foarte fericit” când a strâns un milion de fani pe Facebook şi le-a mulțumit celor care i-au dat „Like”, precizând că aceștia au „scris istorie”.

„Peste un milion de oameni sunt acum alături de mine pe această pagină! Sunt copleșit, dar foarte fericit. Vă mulțumesc din suflet. Voi sunteți cei ce au dat ecou atât de puternic vocii mele în ultimele luni, voi sunteți cea mai mare comunitate din jurul unui om politic din Europa. Voi ați scris istorie!

Dragii mei, de acum, noi nu mai suntem doar o comunitate, ci o echipă. Suntem o echipă de mai mult de un milion de oameni uniți de credința, respectul și iubirea lor pentru România!”, a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, este primul politician din România care depăşeşte un milion de fani pe Facebook.

Foto: Facebook

 

  1. Felicitari domnule presedinte nou ales !!! Ati facut o foarte mare bucurie noua tuturor romanilor care vor cu ardoare ca cinstea,corectitudinea,demnitatea,bunul simt,prosperitatea,eliminarea din viata politica a tarii a tuturor oportunistilor migratori politici,care nu au nimic comun cu o anumita doctrina politica,cat si pedepsirea exemplara a tuturor marilor corupti si jefuitori directi sau indirecti ai bugetului tarii,DAR SI RECUPERAREA PREJUDICIILOR ADUSE DE ACESTI TALHARI, sa reprezinte pe viitor aspecte constante si cat se poate de normale si firesti din viata politica a tarii noastre !!!!!

    Raspunde
  2. Draga D_ul Presedinte !!!!!!!Cred ca este a 4 bucurie din viata pe care o simt si o traiesc :ma bucur foarte mult ca sa ales un nou presedinte in tara nostra care doreste din tot sufletul sa schimbe ceva pentru aceasta tara si care se gandeste si la acest popor care a fost mintit si furat de cei din PSD timp de 25 ani .D-ul Presedinte va rog foarte mult sa schimbati niste legii in tara care sa fie si in avantajul poporului ,mariti salarariile si pensiile ,construiti blocuri si case pentru poporul care nu au venituri suficiente si lasa-ti sa plateasca chirii la stat ca si in alte tarii sunt cele mai mari corupti la imobiliare si terenuri,schimbati sistemul asta in tara ,numai lasati si dati lege pe aceastaa tema daca se poate ,de exemplu.daca un parlamentar a fost inscris intr-un partid si vrea sa se mute sau sa plece la alt partid sa se inscrie ,,,,,,mie nu mi se pare corect ,eu zic sa plece definitiv din parlament si din politica ,,,,,,,si sunt foarte multe lucruri de schimbat ,,,,,,,,,,eu ma rog la Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va intareasca ,sa va dea sanatate sa schimbati aceasta tara spre bine ,Tara noastra este o tara foarte bogata si mai este chiar daca cei din PSD au mancat si au vandut si au bagat in buzunar si nu sau gandit la popor ,,,,,,,inca mai sunt surse si nu suntem pierduti ,,,,,,,,SUCCES !!!!!!!!

    Raspunde
    • Draga D_ul Presedinte !!!!!!!Cred ca este a 4 bucurie din viata pe care o simt si o traiesc :ma bucur foarte mult ca sa ales un nou presedinte in tara nostra care doreste din tot sufletul sa schimbe ceva pentru aceasta tara si care se gandeste si la acest popor care a fost mintit si furat de cei din PSD timp de 25 ani .D-ul Presedinte va rog foarte mult sa schimbati niste legii in tara care sa fie si in avantajul poporului ,mariti salarariile si pensiile ,construiti blocuri si case pentru poporul care nu au venituri suficiente si lasa-ti sa plateasca chirii la stat ca si in alte tarii sunt cele mai mari corupti la imobiliare si terenuri,schimbati sistemul asta in tara ,numai lasati si dati lege pe aceastaa tema daca se poate ,de exemplu.daca un parlamentar a fost inscris intr-un partid si vrea sa se mute sau sa plece la alt partid sa se inscrie ,,,,,,mie nu mi se pare corect ,eu zic sa plece definitiv din parlament si din politica ,,,,,,,si sunt foarte multe lucruri de schimbat ,,,,,,,,,,eu ma rog la Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va intareasca ,sa va dea sanatate sa schimbati aceasta tara spre bine ,Tara noastra este o tara foarte bogata si mai este chiar daca cei din PSD au mancat si au vandut si au bagat in buzunar si nu sau gandit la popor ,,,,,,,inca mai sunt surse si nu suntem pierduti ,,,,,,,,SUCCES !!!!!!!!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.