Mesajul PSD Arad cu ocazia Zilei Naţionale a Asistenţei Sociale

Mesajul PSD Arad cu ocazia Zilei Naţionale a Asistenţei Sociale

PSD Arad transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, un mesaj de felicitare tuturor celor care muncesc în domeniul asistenţei sociale.

„Ziua Naţională a Asistenţei Sociale este serbată peste tot în lume în data de 17 martie. Modestia şi empatia sunt caracteristici primordiale pentru cei care se dedică sprijinirii persoanelor vulnerabile din cadrul societăţii. Partidul Social Democrat vine sa sprijine categoriile sociale vulnerabile şi să contribuie la bunăstarea şi eliminarea marginalizării sociale, prin implementarea proiectelor cu obiective bine structurate”, a spus Alina Breaz.

Aceasta a subliniat faptul că asistenţa socială este un agent al schimbării, care lucrează cu indivizi, familii, grupuri şi comunităţi încercând să determine schimbări şi evoluţii pozitive. Profesia de asistent social inplică ideea că orice persoană trebuie respectată. Asistenţa socială, prin setul de servicii pe care le oferă, are menirea de a soluţiona multiple probleme de ţin de condiţiile de trai, educaţie, reabilitare, organizare a timpului liber, cele generate de stările conflictuale, deviante, marginale şi de multe alte fenomene ce împiedică dezvoltarea individului în sfera normalităţii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.