Mesajul senatorului liberal Ioan Cristina la despărţirea de Rege: „A murit lumina lumii românești”

Mesajul senatorului liberal Ioan Cristina la despărţirea de Rege: „A murit lumina lumii românești”

Senatorul liberal Ioan Cristina şi-a exprimat regretul la trecerea la cele sfinte a Regelui Mihai I de România.

„Marți după-amiază am aflat cu mare durere în suflet despre trecerea la cele sfinte a celui care a fost ultimul Mare Rege al Românilor. Despre personalitatea marelui Monarh s-a vorbit și s-au scris multe, cuvintele sunt de prisos în acest moment  și nu cred că mai este cazul să mai menționăm faptele și jertfa sa ca și conducător al neamului românesc. Regele Mihai I de România este și va rămâne în inima noastră, a tuturor românilor, ca principele modestiei, a dăruirii și a eleganței nobiliare, comparativ cu evoluția societății românești din 1947 încoace. Luptător împotriva totalitarismului și apărător al valorilor reale ale națiunii noastre, Mihai I a avut un rol covârșitor în acceptarea țării noastre în clubul euro-atlantic (NATO și UE) și în promovarea imaginii pozitive a poporului român.
Asemeni marilor conducători ai statului național unitar, Regele Mihai I reprezintă lumina care a călăuzit idealurile unității naționale și odată cu trecerea sa în lumea drepților putem spune pe drept cuvânt că Majestatea Sa a intrat în Pantheonul marilor conducători ai României Moderne, alături de Regele Carol I, Regele Ferdinand și Regele Carol al II-lea. Drum bun în lumea celor drepți, Măria Ta!”, a spus senatorul arădean.

Loading...
  1. Papagalule, tu sluga lui falca vorbesti Rege? Esti un tradator de partid!

    Raspunde
  2. „Marți după-amiaza, când m-am trezit din beția de 1 decembrie, am aflat de moartea…~ Brava, ai revenit printre noi. Pierdut a fost și s-a aflat, mort a fost și-a înviat! (Neluțu, nu regele). Dar unele urme de mahmureală tot mai persisită (vezi Carol al II-lea și Pantheonul marilor conducători ai României). Măi băiatule, cine-ți scrie ție discursurile? Sau doar le găsești printate pe noptieră?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.