Mesajul ITM pentru angajații și angajatorii arădeni

Mesajul ITM pentru angajații și angajatorii arădeni

Inspectoratul Teritorial de Muncă  (I.T.M.) Arad celebrează, în perioada 10-14 octombrie 2016, Săptămâna Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă, organizând o serie de evenimente şi activităţi pe linia securităţii şi sănătăţii în muncă.

Evenimentul principal al acestor cinci zile îl reprezintă Simpozionul Regional de Securitate si Sănătate în Muncă- campania „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”.

Scopul campaniei este diseminarea exemplelor de bune practici în domeniul sănătății și securității în muncă, cât și promovarea muncii durabile și a îmbătrânirii în condiții bune de sănătate, furnizarea, atât angajatorilor cât si angajaților, de informații și instrumente practice de gestionare a securității și sănătății în muncă în contextul îmbătrânirii forței de muncă .

Directorul Direcției de Control, Securitate și Sănătate în Muncă, Niculae Voinoiu, a transmis tuturor angajatorilor arădeni un mesaj de încurajare în sensul implicării active.

  1. Cand familiile nu au un adapost al ei si sa alerge imatranind o viata intreaga dupa vant lucrand pe distante mari pe aproape nimic ,cand oamenii sunt amendati pentru ca merg la servici practic nici de abonament de transport nu le ajung unde mai pui si conditiile imputite de munca……

    Raspunde
  2. De la stanga la dreapta….cine mai sunt si astia??

    Raspunde
  3. Felicitari ITM Arat pt. organizarea acestui simpozion…….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.