Mesajul transmis de președintele PSD Arad de Ziua României

Mesajul transmis de președintele PSD Arad de Ziua României

Mesajul transmis de președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor, tuturor românilor:

„Astăzi, 1 decembrie, ne amintim idealurile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918 şi care stau mărturie generaţiilor tinere, fiind un reper pentru noi, ca naţiune.

Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, semnifică pentru fiecare dintre noi momentul unirii în cadrul aceloraşi graniţe ale tuturor teritoriilor locuite de români.

România cea Mare a fost posibilă prin sacrificiile şi cu sângele ostaşilor români. Ei au răspuns fără ezitare, scriind pagini întregi de istorie în luptele Primului Război Mondial. În toate marile lupte purtate de armata noastră, de-a lungul timpului, în Războiul de Independenţă, în cele două conflagraţii mondiale, dar şi în vremurile noastre, în misiunile desfăşurate în teatrele de operaţii, ostaşii români şi-au făcut cu prisosinţă datoria.

Se cuvine ca în această zi să ne aducem aminte de toţi cei care au căzut pe câmpurile de bătălie şi au apărat interesele noastre şi poporul român.

În această zi, trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne UNESC şi nu la cele care ne DEZBINĂ.

Drapelul tricolor din faţa caselor noastre este un semn de normalitate care ne face să fim mândri că suntem români. Oriunde am fi.

La mulți ani, Arad!

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români, oriunde v-ați afla!

Onoare si Patrie!”

Sursa foto: PSD Arad

  1. RUSINE PSD!
    RUSINE CELOR CARE SUSTIN PROSTIA SI INCOMPETENTA!!!!INSTITUTII CAPUSATE DE PSD,CU ANGAJATI PROSTI,PLATITI DIN BANII CONTRIBUABILULUI!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.