Micul prinț, în amintirea și de dragul lui Zsolt Torok

Micul prinț, în amintirea și de dragul lui Zsolt Torok

Arădenii sunt așteptați în data de 29 septembrie, când alpinistul arădean Zsolt Torok ar fi împlinit 49 de ani, la un eveniment dedicat memoriei celui care a făcut România celebră în lumea întreagă.

Este un eveniment creat pentru cei care l-au iubit și respectat pe cunoscutul și îndrăgitul alpinist arădean. Acțiunea va avea loc la Sala de cățărat de pe strada Mucius Scaevola nr.60 (în incinta fostei fabrici TEBA).

Evenimentul organizat de echipa de la One Move Arad va începe de la ora 17 cu un concurs de cățărat pentru copii. Sunt așteptați să se înscrie toți cei care vor să-și încerce agilitatea pe peretele de cățărat. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii. Înscrierea se poate face la telefon 0757 024 438 sau direct pe link-ul https://forms.gle/Z8F9vqwe2bZWeMiG8. Taxa de înscriere este de 40 lei.

Seara se va încheia cu vizionarea filmului „Maratonul marilor pereți”, un documentar despre expediția echipei formată din Zsolt Torok, Janos Torok și Minerva Vincze care, în perioada iunie – septembrie 2011 au escaladat cei mai faimoși pereți europeni. 

Cei care vor să și-l amintească pe „Micul prinţ”, aşa cum i se spunea alpinistului arădean, să-l revadă ca protagonist în film și să împărtășească amintirile despre acesta sunt așteptați de la ora 19 în incinta sălii de cățărat.

Intrarea la film este gratuită.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.