Mihai Fifor: „Bilanțul PSD după primele șase luni de guvernare, un raport onest în fața oamenilor!”

Mihai Fifor: „Bilanțul PSD după primele șase luni de guvernare, un raport onest în fața oamenilor!”

Social-democrații au prezentat recent bilanțul după primele șase luni de guvernare.

„Este o evaluare realistă a primelor 6 luni de guvernare, un raport onest în fața oamenilor. După 6 luni de guvernare, e un fapt dovedit că echipa PSD a impus și a susținut multe programe și măsuri bune, dovadă creșterea economică record în Europa, de pe primul trimestru. Dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri și aceste rezultate bune nu existau!

Top 10 realizări ale PSD în primele 6 luni de guvernare:

Pachetul social – creșterea salariului minim, a alocațiilor, pensiilor și sprijin financiar pentru pensionarii cu venituri mici pentru perioada de iarnă.

Plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale pentru populație și companii.

Sprijinirea companiilor românești – programe de sprijin de aproape 4 miliarde de euro.

Siguranța alimentară – 500 de milioane de euro pentru produse agricole cultivate în România, plus primă de 10% pentru procesarea materiei prime în țară.

Creșterea salariilor în agricultură și industria alimentară: salariul minim de 3000 de lei, scutirea de impozit și reducerea contribuțiilor sociale pentru toate salariile din acest sector.

Investiții în infrastructura rutieră și feroviară – deblocarea marilor proiecte de investiții.

Investiții masive în portul Constanța, transformat în punct naval strategic pentru comerțul european. Deblocarea exploatării gazelor din Marea Neagră – adoptarea Legii off-shore care asigură mai mulți bani și gaze naturale pentru România. Gestionarea eficientă a pandemiei – asigurarea medicamentelor, redeschiderea școlilor și a economiei. Absorbția fondurilor europene – realizarea la timp a jaloanelor PNRR aflate în sarcina miniștrilor PSD”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.