Mihai Fifor: „Falcă are un capriciu de 15 milioane de euro pentru a-l supraveghea pe Bîlcea”

Mihai Fifor: „Falcă are un capriciu de 15 milioane de euro pentru a-l supraveghea pe Bîlcea”

Mihai Fifor, președintele PSD Arad, susține că Falcă are un capriciu de 15 milioane de euro pentru a-l supraveghea pe Bîlcea.

„Cetăţenii Aradului sunt din nou în situaţia de a achita din buzunar excesele şi lăcomia camarilei PNL Arad, care prin vocea primarului interimar Călin Bibarţ intenţionează să plătească suma uriaşă de 15 milioane Euro pentru un simplu sistem de supraveghere video. Nu că Aradul nu ar avea nevoie să păşească în era digitală, dar nu în condiţiile de jaf public, după cum vor liberalii. Până la urmă, ce îmi este Falcă sau Bibarţ? Metehnele au rămas aceleaşi, în condiţiile în care la Oradea a fost posibilă derularea aceleiaşi investiţii la un cost infinit mai scăzut. O luăm, din păcate, din nou pe panta «strada Meţianu», cu ale sale bănci de 8000 Euro, unul dintre tunurile majore ale erei Falcă”, spune Fifor.

„PSD Arad îndrăzneşte să vă spună ce se poate face cu 15 milioane de Euro, Aradul având un deficit major pe linie de Sănătate, Educaţie, Infrastructură. Nu putem fi de acord cu jefuirea bugetului şi cu batjocura aceasta aplicată arădenilor şi în consecinţă consilierii municipali social-democraţi nu au votat proiectul. Cam scump capriciul lui Falcă de a instala camere pentru a-l supraveghea pe Bîlcea”, afirmă preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor.

 

Loading...
 1. auzi aici.. “Europarlamentarul Gheorghe Falcă a fost ales să reprezinte Comisia pentru Petiţii din cadrul Parlamentului European în negocierile dintre Legislativul european şi Marea Britanie.” Tu ai fost “ales” să-l înlocuiești pe CAPrar…Așa că… CIOCU’mi.. OLTENE !!!

  Raspunde
 2. Vax populi , vezi ca investitia nu e pe bani publici . Apropo, inca mai esti in Arad ?

  Raspunde
 3. N-ai vrea tu să te întorci la origini ??!!!
  Adică in Oltenia… că să nu “intelegi”…. altceva !!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.