Mihai Fifor: Gheorghe Falcă a transformat Primăria Arad în propria-i feudă

Mihai Fifor: Gheorghe Falcă a transformat Primăria Arad în propria-i feudă

Senatorul Mihai Fifor, liderul grupului social democrat din Senat şi preşedinte al Consiliului Naţional PSD, a avut o reacţie promptă la atitudinea de sfidare a opoziţiei din CLM şi jignirile aduse astăzi de Gheorghe Falcă consilierului municipal Adrian Todor.

„Astăzi, primarul Falcă a dat din nou măsură adevăratei sale vocaţii de baron local, de vătaf pe plantaţie. Cum altfel poţi cataloga un individ care, în plenul unei şedinţe ordinare de consiliu local, îşi permite să se adreseze unui consilier local votat de mii de arădeni, cu cuvintele „eşti un nesimţit”. Şi asta doar pentru că domnul Adrian Todor, liderul grupului PSD din Consiliul Local Municipal Arad a îndrăznit să aibă o altă opinie decât a moşierului Falcă. Să ne mai întrebăm, în aceste condiţii de ce are Aradul soarta pe care o are după 12 ani de domnie (căci administraţie nu se poate numi) Falcă? Nu are rost”, a declarat Mihai Fifor.

Senatorul social democrat a adăugat: „Acesta este cetăţeanul Gheorghe Falcă. Un individ care şi astăzi a dat dovadă de o atitudine necorespunzătoare şi care a transformat Primăria Arad în propria-i feuda, jucându-se cu banul public după bunul sau plac. Ei bine, domnule Falcă, vremurile acestea au cam trecut… Mandatul pe care l-am luat noi, PSD, de la cetăţenii Aradului tocmai la asta se referă… la atenta şi transparenta cheltuire a banilor publici, la proiecte serioase pentru dezvoltarea durabilă a oraşului, la blocarea sifonării fondurilor publice. Ştim că va deranjează că nu am fost de acord să votăm studii de fezabilitate întocmite de ProArhitectura, firma la care sunteţi acţionar, studii plătite cu bani grei de la buget. Aşa cum nu putem fi de acord cu îndatorarea arădenilor cu 20 de milioane de euro doar pentru că aveţi dumneavoastră chef de „regenerare urbană”, când oraşul nu are un spital decent. De ce să împrumutăm bani când excedentul bugetar e de mai bine de 130 de milioane de lei? De fonduri europene aţi auzit? Sunt atâtea de făcut în Arad încât nu ştim de unde să începem enumerarea. Şi nu cu credit… Aradul are bani pentru că oamenii săi sunt harnici şi îşi plătesc dările la timp. Dar nu va bateţi joc de ei, domnule Falcă… nu mai ţine de dată asta. Contaţi pe noi!”

  1. `Mihai Fifor a anuntat intr-o postare pe o retea de socializare ca nu mai candideaza la parlamentare in colegiul din Arad pentru ca si-a atins obiectivul de a-l mentine la varful organizatiei din Arad a PSD pe cel mai mare adversar al primarului Falca, adica pe domnul deputat Dorel Caprar.` Atunci ce mai ne povestiti aici domnule Mihai de Falca? LASATI-L PE DOREL SA_SI FACA TRABA!

    Raspunde
  2. Claudiutule, sa vede ca ai venit cu Fifor din Olt ca nu prea stii treaba de pe aici. Tu habar n-ai ca la PSD Arad nu exista vreunul aspirant de feude? Si de aceea a venit nea Fifor tocmaaai de la Caracal sa-l schimbe pe Falca si sa-si faca el o feuda. Pana acum stii ce a facut? Exact ca proverbul: Ciudosu roade osu!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.