Mihai Fifor îi cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o anchetă la Prefectura Arad

Mihai Fifor îi cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o anchetă la Prefectura Arad

Mihai Fifor, senator al PSD Arad, îi cere public, de urgenţă, ministrului de Interne, Marcel Vela, o anchetă la nivelul Prefecturii Arad.

Acesta spune că îi cere public demisia prefectului Stoian, pe care îl numește „un personaj sinistru al administraţiei arădene”.

„Este inadmisibil că, în 2020, într-un stat european, reprezentantul unei instituţii publice să îşi folosească funcţia abuziv, pentru a intimida un jurnalist. Concret, prefectul Aradului, domnul Gheorghe Stoian a solicitat Poliţiei Arad documentele de acreditare ale jurnalistului Lucian Valeriu. Un mic detaliu, care zic eu, agravează situaţia: prefectul l-a dat în judecată pe jurnalistul cu pricina, pentru că nu i-a convenit un articol publicat de acesta. A pierdut procesul, în prima instanţă. Aşa că ….a recurs la acest abuz în serviciu. Întrebarea mea, dar şi a jurnaliştilor arădeni, care au făcut front comun cu Lucian Valeriu este: ce lege crede domnul Gheorghe Stoian că-i permite să verifice acreditarea şi datele pesonale transmise de un jurnalist unei alte instituţii? De când e Poliţia Romana în subordinea Prefecturii? Nu e prima dată când acest personaj derapează de la lege şi comite abuzuri grave în funcţie. Poate, de data aceasta, Marcel Vela se va sesiza şi va lua măsurile necesare”, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de facebook.

 

 

 

  1. FIFOR poate ar trebui tu anchetat, problemele dela vama si multe altele

    Raspunde
  2. Ancheta ar trebui facuta la PSD ARAD.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.