Mihai Fifor: Ministrul Sănătății trebuie să plece! Sunt prea multe și prea grave consecințele nepăsării, indeciziei, ori greșelilor sale

Mihai Fifor: Ministrul Sănătății trebuie să plece! Sunt prea multe și prea grave consecințele nepăsării, indeciziei, ori greșelilor sale

Mihai Fifor, deputat scocial-democrat arădean, susține că Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu trebuie să plece pentru că nu a făcut ceea ce ar fi putut face.

Sunt prea multe și prea grave consecințele nepăsării, indeciziei, ori greșelilor sale, în doar 50 de zile de mandat, pentru a mai rămâne în funcție, afirmă deputatul.

 „Este absurd argumentul că e de puțin timp ministru! În această logică ar însemna că, indiferent câte lucruri grave ar face un ministru în 50 de zile, acesta ar beneficia de un soi de «imunitate» pentru că a trecut prea puțin timp. Voiculescu ar fi putut face și nu a făcut protocoale de lucru în secțiile COVID și Fondul Național pentru siguranța pacienților. Consecința – 4 spitale au luat foc și nu mai puțin de 20 de pacienți au murit în urma tragediei de la Balș. Voiculescu ar fi putut impune rigoare, dar nu a impus-o în campania de vaccinare. Consecința: cele mai expuse categorii – bătrânii și personalul esențial – nu s-au putut imuniza! Voiculescu ar fi putut opri, dar nu a oprit minciuna și dezinformarea privind testările. Consecința: nimeni nu știe care este adevărata contaminare a comunităților. Voiculescu ar fi putut face, dar nu a făcut ce au făcut omologii săi în Europa pentru pregătirea deschiderii școlilor. Testare masivă a cadrelor didactice și proceduri pentru asigurarea testării rapide și eficiente a elevilor. N-a făcut-o!  Niciunul dintre aceste lucruri esențiale pe care ministrul Voiculescu putea să le facă, dar nu le-a făcut,  nu poate fi imputat altcuiva, cu atât mai puțin PSD-ului. Ministrul Voiculescu este exclusiv responsabil”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

 1. PCR=FSN=PDSR=PSD =GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT !
  PSD=SUBDEZVOLTAREA ROMÂNIEI !
  PSD ESTE CLAR,VINOVAT PENTRU SUBDEZVOLTAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE! CU 14 FOȘTI MINISTRI DIN CARE MULȚI PENALI.
  FIFOR TU CU CE DREPT VORBEȘTI DUPĂ ATÂȚIA ANI DE FUNCȚII MARI IN STAT ȘI CARAT MAPA LA DRAGNEA SI DANCILA ! CONCRECT TU CE REALIZĂRI AI PENTRU ȚARĂ ȘI ARAD ?
  NIMIC !
  VOI PSD PIC DE RUȘINE NU AVEȚI!
  NESIMȚIRE CUIB DE HOȚI

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.