Mihai Fifor: „Oamenii sunt înghesuiți cu zecile, în frig, în condiții mizere, în secțiile de urgență și mor cu sutele”

Mihai Fifor: „Oamenii sunt înghesuiți cu zecile, în frig, în condiții mizere, în secțiile de urgență și mor cu sutele”

Mihai Fifor, senator al PSD Arad, susține că Iohannis și noul CDR se bat pe „împărțirea ciolanului în timp ce românii mor pe capete”.

Nu se fac teste, nu se întrerup lanțurile contaminării, nu mai sunt locuri la ATI, spitalele se sufocă. Este o realitate crâncenă care ar impune rapid un guvern profesionist, așa cum PSD a propus, cu profesorul Rafila prim-ministru, spune Fifor.

Dacă Iohannis și partidele noului CDR nu se vor trezi și vor continua ciolaniada, alte zeci de mii de români vor cădea pradă pandemie, atrage atenția senatorul.

Au trecut alegerile, dar lui Iohannis și Noului CDR nu le pasă nici acum de oameni! Prioritatea lor este împărțirea funcțiilor și a ciolanului puterii. Crește numărul deceselor, la ATI nu mai sunt locuri, e frig în spitale, e frig în case, oamenii nu au apă caldă și căldură, gunoaiele și șobolanii împânzesc capitala țării! Degeaba! Partidelor Dreptei le pasă doar de interesul și buzunarul lor– cine, ce, cât de mult poate smulge fiecare din plăcinta guvernării. Între timp guvernul lui Iohannis ascunde realitatea scăzând numărul testărilor. O altă dezinformare criminală este că nu ar mai fi crescut numărul bolnavilor din terapia intensivă; în realitate, nu mai sunt locuri, întreaga capacitate ATI a țării este complet ocupată. Oamenii sunt înghesuiți cu zecile, în frig, în condiții mizere, în secțiile de urgență și mor cu sutele în fiecare zi și sunt înșirați pe aleile din curțile spitalelor”, declară Fifor.

„PSD le cere guvernanților să lase ciolaniada și să rezolve problemele urgente ale românilor! Să implementeze urgent măsurile din programul de luptă împotriva pandemiei, prezentat de PSD și de profesorul Rafila, să crească numărul testărilor, să doteze secțiile ATI cu noi paturi, să crească capacitatea de răspuns a sistemului sanitar și să profesionalizeze DSPurile. Nu impunerea unor noi restricții demente reprezintă soluția, ci implementarea măsurilor propuse de PSD, aceleași măsuri care au fost implementate cu succes în toate statele civilizate. PSD consideră că în acest moment este important să se găsească soluții pentru a se deschide școlile în siguranță, așa cum e în multe țări din UE, pentru a nu se mai închide noi sectoare economice, dar și pentru ridicarea restricțiilor care blochează ramuri importante ale economiei. Toate acestea se pot face rapid dacă Iohannis respectă voința și votul românilor și dacă se implementează programul de guvernare al PSD”, conchide Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

  1. am observat ca la fosta POLICLINICA CFR se face curatenie.PSD n-a facut nimic . cum n-a facut niciodata nimic decat sa capuseze banul public

    Raspunde
  2. Parca imi aduc aminte ca ati promis ca o sa construiti 8 spitale in mandatul trecut ,dar in schimb ati facut gaura in buget !

    Raspunde
  3. Biissstthhh d-aci oltean fripturist , mai vreo 5-6 luni si te haleste Pistrache , exact cum ai facut tu cu Caprar !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.