Mihai Fifor: „Premierul Ludovic Orban a recunoscut că PNL nu vrea să mărească pensii, salarii ori alocații pentru copii”

Mihai Fifor: „Premierul Ludovic Orban a recunoscut că PNL nu vrea să mărească pensii, salarii ori alocații pentru copii”

Premierul Ludovic Orban a recunoscut, în sfârșit, că PNL nu vrea să mărească pensii, salarii ori alocații pentru copii, spune Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

Potrivit senatorului social-democrat arădean, PNL forțează organizarea alegerilor anticipate, pentru a nu da aceste drepturi câștigate de români, iar până atunci folosește justificări de genul „să vedem cum merge economia”, pentru a-și ascunde adevăratele intenții, dar și incompetența.

„Am spus-o de nenumărate ori, dar mă văd nevoit să o repet: PNL nu guvernează pentru interesul cetățenilor, ci pentru propriul interes electoral. Insistă să provoace alegeri anticipate, pentru ca ulterior să aplice programe drastice de austeritate fără să mai dea socoteală în fața oamenilor. Dacă planul PNL reușește, după anticipate vom avea… austeritate! De altfel, chiar președintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut în ultima intervenție publică, faptul că nu se vor majora pensiile și salariile, folosind justificări de genul «să vedem cum merge economia». E evident că urmașii PDL-ului nu au nicio intenție de a respecta legea și de a da aceste majorări votate de parlamentarii PSD, iar după anticipate urmează o perioadă grea pentru români. PSD va folosi toate mijloacele legale pentru a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban și va susține aplicarea majorărilor de pensii, alocații și salarii, prevăzute de legislația în vigoare. PSD nu se teme de anticipate, dar nu poate încuraja atitudini aventuriste, iresponsabile, care să aducă artificial crize și probleme pentru societatea românească, numai pentru că celor de la PSD nu le pasă de copii, pensionari, profesori și alte categorii sociale“, declară Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.