Mihai Fifor: PSD Arad vine în sprijinul agenților economici arădeni din domeniul alimentației publice

Mihai Fifor: PSD Arad vine în sprijinul agenților economici arădeni din domeniul alimentației publice

„După cum anunțam ieri, am solicitat echipei de consilieri municipali ai PSD Arad să formuleze un proiect de hotărâre, privind adoptarea unor măsuri fiscale la Arad, pe fondul crizei generată de epidemia de coronavirus”, scrie pe Facebook președintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor.

Este vorba despre un proiect de hotărâre ce prevede scutirea de la plata taxelelor și impozitelor datorate către bugetul local pentru o perioadă de 3 luni, a agenților economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Arad, în domeniul alimentaţiei publice, afectați de măsura instituirii stării de urgență pe teritoriul României.

„Colegii mei urmează să înainteze acest proiect de hotărâre, în cadrul ședinței CLM de mâine. Considerăm imperativ necesară dezbaterea și adoptarea acestui proiect, acesta putând constitui un sprijin real pe care Consiliul Local Municipal îl poate acorda agenților economici din Arad, în condițiile legii, afectați de situația excepțională în care se află ţară”, afirmă senatorul Mihai Fifor.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.