Mai multe articole din rubrica "" ↑

Mihai Fifor: PSD este partidul românilor. Noi suntem soluția pentru dezvoltarea României

Mihai Fifor: PSD este partidul românilor. Noi suntem soluția pentru dezvoltarea României

PSD este aproape de oameni și de viața lor de zi cu zi, afirmă senatorul social-democrat Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD

„Partidul nostru reprezintă soluția la problemele românilor și a căutat întotdeauna să rezolve necazurile din fiecare casă. Guvernul Ponta a îndrăznit să ia taurul de coarne și a reparat toate nedreptățile săvârșite în timpul regimului Băsescu. După 11 decembrie, social-democrații vor îndrăzni  să preia puterea din mâna așa zișilor tehnocrați și vor îndrepta lucrurile distruse în ultimul an. PSD este vocea românilor, a dorințelor lor și le va reda demnitatea”, a spus Mihai Fifor.

Acesta a explicat și de ce: „Programul nostru de guvernare este construit pe temelia nevoilor românilor, din cunoașterea realităților de la «firul ierbii». Oamenii noștri au bătut țară în lung și în lat, au adunat toate păsurile românilor și, în labotoarele noastre, specialiștii partidului au căutat și găsit soluțiile. Așa am ajuns la concluzia că este nevoie să construim clasa de mijloc pentru a da bunăstare țării, că este imperios necesar să dezvoltăm agricultura, să-i ajutăm pe oamenii de la țară se se asocieze pentru a accesa fonduri europene. PSD pariază pe investiții masive în sănătate și educație, cei doi stâlpi de susținere a viitorului nostru. Noi mizăm pe dezvoltarea intrastructurii, ca o componentă esențială a unei creșteri economice durabile. Partidul nostru îndrăznește să privească cu condescendență la părințiiși bunicii românilorși de aceea dorim să creștem pensiile și să le asigurăm un trai mai bun. De asemenea, noi îndrăznim să vorbim despre nevoile omului de rând și, de aceea, propunem mărirea salariului minim și creșterea etapizată a salariilor funcționarilor români. Drept urmare, deoarece suntem partidul românilor de pretutindeni, dorim să le reprezentăm interesele în Parlamentul României”.

Loading...
  1. Go home , papagalule ca in Arad nu ati facut nimic !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.