Mihai Fifor: „PSD susține cu tărie deschiderea școlilor și condamnă nepăsarea criminală a actualei puteri”

Mihai Fifor: „PSD susține cu tărie deschiderea școlilor și condamnă nepăsarea criminală a actualei puteri”

Social-democratul Mihai Fifot susține cu tărie deschiderea școlilor.

Potrivit acestuia, președintele României și PNL au închis haotic școlile și vor să le redeschidă la fel de haotic. Acesta susțne că nimic nu este pregătit deși de luni de zile era evident că urmează, firesc, ca școala să reînceapă normal.

„Nici măcar 10% dintre cele 300.000 de cadre didactice din România nu au fost vaccinate deși ar fi trebuit să aibă prioritate, ca personal esențial. Ba, mai mult, ministrul Sănătății a anunțat că profesorii nu vor mai fi vaccinați în februarie. Nu există nici un plan și nici resursele necesare pentru testarea masivă  a elevilor si profesorilor, așa cum e în Europa. Așadar guvernul Cîțu  nu e în stare nici să vaccineze și nici să asigure testarea rapida a dascălilor și a copiilor astfel încât să existe o minimă siguranță în școli, lucru condamnabil și contrar practicilor europene”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor

„Brambureala extrem de mare și de periculoasă este întreținută și de atitudinile contradictorii ale membrilor guvernului: ministrul Sănătății refuză să se pronunțe în legătură cu deschiderea școlilor și să discute acest aspect  cu ministrul Educației, deși sunt parte a aceluiași guvern. Este inadmisibilă fuga lui Voiculescu de responsabilitate. PSD susține cu tărie necesitatea deschiderii școlilor și condamnă delăsarea și nepăsarea criminală, ale actualei puteri, care se dovedește incapabilă să anticipeze și să ia minimele măsuri pentru ca școala să reînceapă normal, în condiții de siguranță”, mai precizează Mihai Fifor.

Foto: Arhivă

Loading...
  1. Totusi dincolo de politica cred ca specialistii trebuie/ar trebui sa se pronunte.
    Mai usor cu vorbele grele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.