Mihai Fifor: România, în prima linie de apărare a democrației occidentale

Mihai Fifor: România, în prima linie de apărare a democrației occidentale

Deputatul Mihai Fifor a declarat că, în fața crizelor multiple, PSD face tot ce-i este posibil să-și onoreze mandatul cu care a intrat la guvernare.

„PSD inițiază, susține și promovează acțiuni pentru binele oamenilor și al economiei. Iată patru noi exemple semnificative, de azi!

  1. Proiectul PSD privind hidrocentralele abandonate a fost adoptat de Senat Detalii. Urmează rapid dezbaterea și votul final în Camera Deputaților.
  2. Camera Deputaților a adoptat legea privind obligativitatea criteriului verde la licitații. Legea susține capitalul românesc și comunitățile, după model european. Criteriul verde înseamnă puncte-n plus la licitație pentru firmele care poluează mai puțin prin operațiunile de transport; astfel firmele românești au șanse-n plus să participe cu succes la licitațiile publice.
  3. Ministerul Muncii pregătește un proiect de lege cu măsuri de protecție socială pentru companiile care vor avea de suferit în urma restricţiilor impuse Rusiei.
  4. La insistențele PSD, premierul Ciucă a trecut, în sfârșit, la gesturi  concrete! A solicitat Uniunii Europene sprijin pentru România, ca țară ce se află în prima linie de apărare a democrației occidentale.  Ministrul PSD al Finanțelor a și pus rapid în aplicarea acest mandat și, azi, la Bruxelles, la reuniunea Ecofin a miniștrilor de finanțe din UE, a argumentat necesitatea ajustării în acest sens a mecanismelor europene”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.