Mihai Fifor: Ruleta lui Falcă s-a oprit astăzi asupra senatorului Ioan Cristina

Mihai Fifor: Ruleta lui Falcă s-a oprit astăzi asupra senatorului Ioan Cristina

Senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, se vede din păcate obligat să recunoască faptul că „Falcă Gheorghe întrece din nou orice măsură în ceea ce privește lipsa de etică a confruntării politice”. Fifor afirmă că, neavând curajul și nici argumentele de a înfrunta PSD și pe liderii săi pe o cale civilizată și bărbătească, primarul scoate constant din pălărie câte un bilețel cu un nume din partid, căruia îi atribuie lăturile propagandistice ale zilei ce zboară spre presă.

„Astăzi a fost rândul colegului meu senator Ioan Cristina să publice un articol absolut mizerabil la adresa mea. Evident că, revoltat, l-am sunat. Niciodată în patru ani de mandat nu am atacat vreun coleg de parlament și niciodată în patru ani de mandat nu am vorbit urât de vreun coleg senator, indiferent de partidul din care face parte sau de lupta politică. Tocmai de aceea am simțit nevoia mă clarific cu colegul meu. Răspunsul a fost cel pe care îl intuiam. Articolul i s-a pus în față și a fost obligat de Falcă să și-l însușească. Trist. Dar acesta este PDL și acesta este Falcă Gheorghe. În ceea ce îl privește pe senatorul Cristina, eu încă mai cred că este un om onest și în banca lui, captiv, din păcate unui partid lipsit de scrupule. Am mai spus-o… PNL Arad nu mai există de foarte multă vreme. Există însă PDL în toată splendoarea sa”, a conchis Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat.

  1. BRAVO DOMNULE SENATOR!!! MARE ADEVAR SPUI…TOATA LUMEA STIE ACEST LUCRU DAR NU AU CURAJUL SA RECUNOASCA PENTRU CA LE ESTE FRICA DE DEMONUL” FALCI”

    Raspunde
  2. Da ce l-a apucat pe Cristina?vrea si el in ALDE?

    Raspunde
  3. Politician de 3surcele , Neluta Cristina , asta ar fi un NIME IN COCIE fara Falca , asa ca traba sa accepte sa fie sluga , oricum altceva nu stie sa faca .

    Raspunde
  4. Credeti ca locul intai pe liste se obtine asa usor pe mosia faraonului?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.