Mihai Fifor: „Sergiu Bîlcea se laudă cu măsuri adoptate în Camera Deputaților, nicidecum de Guvernul PNL”

Mihai Fifor: „Sergiu Bîlcea se laudă cu măsuri adoptate în Camera Deputaților, nicidecum de Guvernul PNL”

Mihai Fifor, senator social-democat arădean, susține că asistăm zi de zi la minciuni lansate de oamenii lui Falcă.

Președintele organizației municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea, se laudă cu eliminarea supraacizei la carburanți și renunțarea la impozitarea salariilor part-time, măsuri adoptate în Camera Deputaților și nicidecum de Guvernul PNL, așa cum dezinformează noul favorit al europarlamentarului Gheorghe Falcă, spune Fifor.

„Asistăm zi de zi la minciuni lansate de oamenii lui Falcă, cu binecunoscutul tupeu pedelist, de care vedem că așa-zisa generație nouă de politicieni liberali nu se poate debarasa. Domnul Bîlcea, noul moștenitor favorit al europarlamentarului Gheorghe Falcă, ne spune cu o nonșalanță ieșită din comun, că Guvernul PNL a început să ia măsuri care vin în sprijinul populației, referindu-se la eliminarea supraaccizei la carburanți și eliminarea impozitării contractelor part-time. În primul rând, trebuie să corectăm minciunile domnului Bîlcea și să spunem că cele două măsuri au fost adoptate de Camera Deputaților, cu votul PSD, liberalii având doar 20 la sută din numărul total de parlamentari. Noi am votat aceste măsuri, în speranța că ele vor fi dublate de alte decizii coerente, pentru că altfel ceea ce s-a adoptat în Camera Deputaților nu se va regăsi într-o îmbunătățire a nivelului de trai al oamenilor, așa cum ne dorim. Reprezentanții PSD au spus, de la început, că trebuie să fim foarte atenți în ceea ce privește impozitarea salariilor part-time la nivelul salariului minim. În cazul în care nu vor fi luate și alte măsuri, care să vizeze protecția angajaților, ne vom trezi peste ani de zile cu sute de mii de români, care au fost plătiți cu salarii de 2 sau 4 ore, că vor avea pensii sub nivelul minim garantat. De aceea, tragem încă un semnal de alarmă și cerem guvernului măsuri suplimentare de protecție a angajaților”, susține senatorul.

„În ceea ce privește eliminarea supraaccizei, PSD a votat legea pentru că a presupus că s-au purtat discuții cu firmele care comercializează carburanți, astfel încât scăderea taxei să se vadă în scăderea prețurilor la pompă pentru cetățeni. Litrul de combustibil ar trebui să coste mai puțin cu 38 de bani, adică mai puțin de 20 de lei pe un plin la mașină, de la 1 ianuarie 2020. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, înseamnă că Guvernul PNL acționează din nou în favoarea companiilor și în defavoarea românilor. Mai ales că, prin eliminarea supraaccizei veniturile statului pierd 3,5 miliarde de lei anual, asta în condițiile în care zilnic ne spune Guvernul Orban că nu sunt bani și trebuie să ne împrumutăm la bănci. Adică românii, în condițiile în care prețul carburanților va rămâne același, vor pierde pe de o parte 3,5 miliarde de lei, iar în plus vom lua noi împrumuturi, pentru a acoperi această gaură la buget“, declară senatorul PSD de Arad, Mihai Fifor.

Loading...
  1. FIFOR rezolva-ti problemele ca ai destule.

    Raspunde
  2. Inca mai esti in Arad ? Asta arata nivelul psd – istilor aradeni, care trebuie condusi de teleormaneni !

    Raspunde
  3. Orice argument de bun simț este lovit de nulitate din partea pedeliștilor care încă populează orașul. și, din păcate, țara. Povestea taxei este cunoscută de majoritatea românilor și ei( românii) nu-și fac speranțe inutile în ieftinirea carburanților după 1 ianuarie. Dar cum asta nu e singura noastră problemă nici nu merită a se insista asupra ei. În realitate problema este chiar noua putere din statul român. Putere cedată mult prea ușor de PSD. Vina este la ei. Au fost mandatați de popor în 2016 și nu aveau dreptul să se facă preș în fața curentului globalist-anarhist. Poporul nu poate face mai mult ecât să voteze. Securizarea votului ar fi intrat în sarcina PSD_lui. Că n-au făcut-o, nu e vina noastră. Astfel în mai și în noiembrie securiștii au lucrat cu toată libertatea. Și le-au arătat pedeliștilor că își merită banii de la rectificare. Acum după ce au otrăvit națiunea, până la antidot aceștia își vor desăvârși lucrarea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.