Mihai Fifor taxează „rebeliunea mimată” a lui Sergiu Bîlcea

Mihai Fifor taxează „rebeliunea mimată” a lui Sergiu Bîlcea

Deputatul Mihai Fifor taxează, într-un comunicat de presă, „rebeliunea mimată” a colegului său din Parlament Sergiu Bîlcea, care a declarat că „nu mai putem ține oamenii în case și nu ne mai permitem să închidem economia”.

Potrivit lui Fifor, deputatul Bîlcea „e din nou la capitolul calcule cinice și pragmatice electorale și cu o ipocrizie maximă mimează o formă de empatie față de arădenii constrânși de măsurile aberante, restrictive ale propriului Guvern, PNL – USR Plus – UDMR”.

„Păi, cu exact un an în urmă, nu era domnul Bîlcea în avangarda împărțirii a mii de măști brand-uite frumos PNL, ca o repetiție generală la campania electorală pentru locale? Că doar nu de arădeni îi păsa domnului Bîlcea, ci de candidatura sa ratată la Primărie. În tot acest timp, mureau oameni la Arad. 74 de suflete nevinovate! Cu ce se ocupa atunci Sergiu Bîlcea, cel revoltat astăzi? Vă spunem noi … stătea impasibil la dreapta lui Cionca, urmărind cu cinism suferința oamenilor”, spune Fifor, continuând: Dacă s-a ajuns aici, cu sute de aradeni protestând în stradă, este și din cauza faptului că acești indivizi, Cionca, Bîlcea, Bibarț, au adus la ruină sistemul de sănătate arădean pe care l-au jefuit vreme de 20 ani. Nici acum nu au nicio scuză, sunt la guvernare de un an și jumătate, împreună cu partenerii de coaliție și tot Bîlcea se revoltă?”

„Nu l-am văzut pe tânărul deputat revoltându-se când mureau oameni la Arad, când presa națională vorbea despre dezastrul din sistemul medical arădean, când medicii erau trimiși în linia întâi fără echipament de protecție. Nu l-am văzut revoltându-se la minciunile lui Cionca și ale lui Falcă. Nici la minciunile lui Orban sau ale doamnei Anisie. Unde sunt tabletele după un an, domnule Bîlcea? Dar toate donațiile făcute cu drag către spitalul județean de sute de arădeni? E de mirare că azi arădenii și-au pierdut complet încrederea în voi? “Rebeliunea” asta mimată a lui Bîlcea spune multe și despre lipsa sa de caracter, dar și despre modul în care liberalii sunt incapabili să gestioneze datele pandemiei.

Spuneam, acum un an, domnule Bîlcea … “să nu dea Dumnezeu cel sfânt!”…”, a mai spus deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Loading...
  1. te bagi in seama , BRE proostane ???!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.