Mihai Fifor: „USR are datoria în fața românilor să susțină înființarea comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei”

Mihai Fifor: „USR are datoria în fața românilor să susțină înființarea comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei”

Deputatul social-democrat Mihai Fifor susține că USR are datoria în fața românilor să susțină înființarea comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei.

„Și astăzi, reprezentanții USR-PLUS din cadrul Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, alături de cei ai PNL, au blocat constituirea Comisiei de anchetă, dovedind, încă o dată, că transparența pe care o tot invocă este în fapt doar ipocrizie cinică, un instrument de șantaj la adresa partenerilor din coaliție. USR era dator în fața românilor să susțină înființarea comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei. USR era dator în fața românilor (nu în fața PSD) să susțină prin vot, în Parlament, înființarea respectivei comisii de anchetă, după ce ministrul lor – Vlad Voiculescu – a reconfirmat «mermeleala» datelor privind pandemia astfel încât să se potrivească intereselor politice. În schimb, blocarea constituirii Comisiei de anchetă dovedește clar ipocrizia și cinismul așa-zișilor «reformatori» ai clasei politice, în fapt doar niște fripturiști ordinari”, este de părere deputatul PSD de Arad Mihai Fifor.

„În plus, blocarea Comisiei de anchetă cerută de PSD nu va face altceva decât să adâncească neîncrederea românilor în comunicările oficiale ale Guvernului, punând în pericol grav inclusiv campania de vaccinare. Dacă de la PNL nu mai așteaptă nimeni nimic, USR este dator în fața alegătorilor săi, a tuturor românilor, să susțină aflarea adevărului, cu atât mai mult că nu doar fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a vorbit public despre raportări false și „mermelite”, ci chiar liderul USR, vicepremierul Dan Barna, a acuzat improvizațiile, criteriile vagi și lipsite de obiectivitate în stabilirea restricțiilor. Practic, declarațiile celor doi oficiali ai guvernului – ministrului Sănătății și vicepremierul Barna – reprezintă veritabile autodenunțuri la adresa modului în care guvernarea a mințit, a manipulat și a luat decizii fără fundament științific, cu grave efecte asupra sănătății, drepturilor și libertăților populației”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Loading...
  1. Fifore de Craiova, oare cu cine te consulti tu in mini-PSD- ul aradean? cu Calimente, cu Pistru, cu Scheau ( toti 3 mari psd-isti )

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.