Mihai Fifor: „PSD face posibilă, după 30 de ani, prima autostradă care traversează Carpații”

Mihai Fifor: „PSD face posibilă, după 30 de ani, prima autostradă care traversează Carpații”

Astăzi a fost semnat cel mai mare contract din ultimii 30 de ani pentru o autostradă din România, în valoare de 5,32 de miliarde de lei.

Contractul prevede proiectarea și execuția lotului trei al autostrăzii Sibiu – Pitești, care va traversa efectiv Carpații, între localitățile Cornetu și Tigveni.

„Din acest moment putem spune că întreaga autostradă este contractată, iar un important sector al coridorului 4 Pan European, în lungime totală de 122 de km, are un termen de finalizare predictibil. Toate contractele pentru Autostrada Sibiu-Pitești, cu o valoare totală de 13,56 miliarde de lei, fără TVA, sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile (POIM și POT). Sorin Grindeanu a reușit să deblocheze lucrările pentru construcția acestui sector al Autostrăzii Sibiu – Pitești, după 3 ani în care licitația pentru desemnarea constructorului a stat blocată. Pentru deblocarea acesteia, a fost nevoie ca ministrul PSD să facă demersuri susținute pentru modificarea Legii Achizițiilor Publice”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor (foto).

  1. Si uite asa o sa ajungi si tu mai repede la Craiova ta de bastina,daca o sa iti dea Olguta cartea verde!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.