Mii de persoane din toată țara și-au luat zborul spre Festivalul „ABC la Aeroport” și au dansat până dimineața! (GALERIE FOTO)

Mii de persoane din toată țara și-au luat zborul spre Festivalul „ABC la Aeroport” și au dansat până dimineața! (GALERIE FOTO)

Cel mai așteptat festival din orașul nostru, „ABC la Aeroport”, s-a bucurat de un succes enorm încă din prima zi. Arădeni, dar și foarte multe persoane venite din toate colțurile țării (Sibiu, Timișoara, București etc.) s-au bucurat, au dansat și au cântat împreună cu artiștii lor preferați.

Zdob și Zdub, Paraziții și Subcarpați au făcut un show de zile mari și au demonstrat că în România încă se mai face muzică de calitate și nu numai playback.

Organizatorii acestui festival s-au asigurat că participanții se vor putea bucura de mai multe genuri muzicale, astfel că au fost instalate cinci scene: main stage, techno stage, dnb stage, silent disco și vip stage.

De asemenea, nu numai muzica a fost pe toate gusturile, ci și mâncarea. Îndrăgitul Picnic Festival i-a întâmpinat pe cei prezenți la aeroport cu un spațiu dedicat relaxării, dar și cu numeroase feluri de mâncare, de la burgeri și clătite, la produse cu specific mexican, italian și multe altele.

Lumea, cu mic cu mare, s-a distrat până dimineața la unul din cele mai reușite evenimente din vestul țării. Distracția nu s-a încheiat însă, deoarece astăzi urmează ziua a doua de festival, avându-i cap de afiș pe cei de la B.U.G. Mafia, Taxi, Omul cu Șobolani și Alternosfera.

Foto: Ali Hadded/ Anette Pătean/ Alex Laza

  1. chiar va doare-n kot de programul de liniste?e ora12 noaptea si se aude pana-n vlaicu,chiar bujac si gai.politia de ce nu interveniti peste ei?l i n i s t e.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.