Milioane de euro pentru două comune din județul Arad

Milioane de euro pentru două comune din județul Arad

Primarii comunelor Târnova și Bârzava au semnat, marți, la București contracte de finanțare guvernamentală prin programul,,Anghel Saligny” în valoare de câteva milioane de euro.

„Comunitatea locală și proiectele de dezvoltare și modernizare a infrastructurii sunt mereu în prim planul activității și preocupărilor edililor social-democrați din județul Arad. Cum am demonstrat de atâtea ori, aceste obiective sunt posibile dacă există seriozitate și dedicare, iar Emilia Ignișca, primarul Târnovei și Gabi Faur, edilul local din Bârzava sunt un exemplu în acest sens”, precizează Biroul de Presă al PSD Arad.

Marți, la București, ambii primari au semnat importante contracte de finanțare guvernamentală prin programul,,Anghel Saligny” pentru comunele lor. Astfel, Târnova primește 15 458 359,12 lei pentru asfaltarea a 11,2 km străzi în localitățile Agrișu Mare, Arăneag, Chier, Drauț și Târnova, în timp ce Bârzava va beneficia pentru modernizarea străzilor din comună de  14 500 000 lei(aproximativ 3 milioane Euro).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.