MINI-INTERVIU/ Mircea Bodolan: ‚,Un public unic aici la Bulci, care vine pentru muzică bună’’

MINI-INTERVIU/ Mircea Bodolan: ‚,Un public unic aici la Bulci, care vine pentru muzică bună’’

Ionel Costin: Suntem în preajma celei de a-X-a ediții a festivalului folk care se va desfășura la Bulci în 3 și 4 august 2018…

Mircea Bodolan: Nu prea îmi vine să cred că este a-X-a ediție. Într-un fel nu-mi convine că a trecut atâta timp pentru că am m-ai îmbătrânit cu toți. Parcă a fost ieri. Încă de la prima ediție am fost încântat de loc. Nu am crezut că o să vină lume. Am crezut că o să fim doar noi și căței satului. Am rămas uimit. De zece ani m-am convins că este singurul loc din țară în care publicul vine pentru muzica bună.

I.C: Ai fost prezent la mai multe ediții al acestui festival. Pe scenă au urcat artiști de prima mână ai folk-ului românesc precum și tineri debutanți.

M.B.: Da, au fost și tineri debutanți, care sper că vor continua. Pentru acest public extraordinar care vine aici an de an, venim cu drag și noi cei care cântăm de ceva vreme.

I.C.: Aici la Bulci vine să asculte muzică bună public din trei județe: Hunedoara, Timiș și, bineînțeles, de la noi din Arad. Cum i-ai simțit pe cei care se rup de cotidian și vin de fiecare dată la festival?

M.B.: Un public unic aici la Bulci. Pentru prima oară am văzut persoane politice care au ajutat la desfășurarea spectacolelor dar care au venit de dragul artiștilor și nu au vrut să câștige capital politic. Îi amintesc pe Ion Micurescu, primarul comunei Bata, doamna Claudia Boghicevici, Traian Igaș. Apoi Ladislau Heleport, viceprimarul comunei Bata, unul dintre inițiatorii acestui festival.

***

Mircea Bodolan va cânta la Bulci vineri, 3 august 2018.

A consemnat Ionel Costin.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.