Ministerul Educaţiei a alocat 2,5 milioane lei pentru Universitatea „Aurel Vlaicu”

Ministerul Educaţiei a alocat 2,5 milioane lei pentru Universitatea „Aurel Vlaicu”

Veste bună dinspre Bucureşti pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad: Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a alocat 2,5 milioane de lei universităţii arădene de stat.

Banii sunt destinaţi investiţiilor care urmează a fi făcute în cadrul UAV. Consiliului de Administraţie al universităţii va decide modul în care va fi repartizată suma alocată de minister şi care vor fi lucrările de investiţii ce urmează a fi făcute.

„Este o sumă importantă care ne-a fost alocată din partea ministerului de resort şi care ne va permite să continuăm procesul de dezvoltare al UAV. Creşterea calităţii actului educaţional precum şi sprijinirea activităţiii de cercetare sunt priorităţile în acest moment ale echipei aflate la conducerea Universităţii Aurel Vlaicu din Arad. Sprijinul din partea ministerului ne bucură şi ne obligă să continuăm cu seriozitate demersul nostru de a impune UAV în rândul instituţiilor de învăţămînt superior din vestul ţării ca o universitate conectată la cercetarea la nivel mondial precum şi la realităţile economice ale momentului”, a precizat Ramona Lile, rectorul UAV.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.