Minoră cu document fals depistată în tentativă de trecere ilegală a frontierei

Minoră cu document fals depistată în tentativă de trecere ilegală a frontierei

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o minoră, care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac- Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un microbuz marca Voskwagen Transporter, condus de un cetăţean român, o fată care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră arădeni au sesizat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că tânăra este minora L.C, în vârstă de 17 ani, din Timişoara.

Ea a declarat că dorea să ajungă în Anglia pentru a-şi găsi de lucru, iar documentul prezentat la control l-a primit de la mama ei şi nu ştia că acesta este fals.

Poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.