MINUNE! Locuitorii unui sat din Rusia SE ÎNCHINĂ la un mesteacăn! (VIDEO)

MINUNE! Locuitorii unui sat din Rusia SE ÎNCHINĂ la un mesteacăn! (VIDEO)

Satul Burmakino, situat în centrul Rusiei, a devenit faimos după ce locuitorii săi au început să se închine la un mesteacăn.

Pentru săteni, în zonă, nu există o biserică proprie, deoarece fostul lăcaş de cult a fost distrus de comunişti în anul 1930. De altfel, în Uniunea Sovietică, toate bunurile şi proprietăţile bisericii au fost confiscate şi predate statului.

Enoriaşii din satul Burmakino au început să se închine la mesteacăn după ce pe trunchiul acestuia au apărut icoane religioase, cu faţa lui Iisus şi ale unor sfinți.

Imaginile au fost descoperite atunci când grădinarii au tăiat ramurile vechi ale copacului.

„N-am bănuit nimic până când în trunchiul copacului au început să se formeze aceste forme arcuite, la fel ca la icoanele bisericeşti. Apoi, chipul lui Isus şi ale ucenicilor Lui au început să apară în ele. Atunci ne-am dat seama că într-adevăr trebuie să fie lucrarea lui Dumnezeu. Mi se pare că au apărut aici la noi pentru că vrea să ne spună ceva”, a explicat Valentina Naumova, o săteancă.

Acum  oamenii se adună în fața copacului pentru a se ruga şi pentru a-i aduc mulţumiri.

Icoanele sunt imagini religioase puternice în Biserica Ortodoxă Rusă şi sunt considerate a fi în măsură să facă minuni.

Liderii Bisericii sunt atât de impresionaţi de aceste apariţii în trunchiul copacului încât au de gând să reconstruiască biserica satului.

http://www.youtube.com/watch?v=v-_hDCEbOgw

Foto: newsler.ru

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.