MIRACOL produs la Napoli ÎN PREZENȚA Papei Francisc

MIRACOL produs la Napoli ÎN PREZENȚA Papei Francisc

Papa Francisc a vizitat, sâmbătă, oraşul Napoli, dar şi periferia acestuia, unde oamenii se află sub controlul celebrei Mafii italiene – Camorra. În timpul slujbei ce a avut loc la catedrala din Napoli arhiepiscopul oraşului, Crescenzo Sepe, a declarat că s-a produs un miracol în prezenţa Suveranului Pontif.

Sângele uscat al lui San Gennaro, patronul Napoli, (un martir din secolului al IV-lea, al cărui sânge este păstrat de secole sub formă de pudră într-un suport de sticlă, în catedrala oraşului), s-a lichefiat pe jumătate sâmbătă în timpul ceremoniei, când Papa Francisc a sărutat relicva.

Arhiepiscopul de Napoli, Crescenzio Sepe, a arătat congregaţiei fiola cu sânge şi a declarat: „Sângele s-a lichefiat pe jumătate, ceea ce demonstrează că sfântul Gennaro îl iubeşte pe Papa şi Napoli”, arată AFP.

Papa Francisc a glumit ulterior că nu a reuşit să câştige pe deplin dragostea sfântului, în timpul vizitei la catedrala oraşului: „Episcopul tocmai ne-a anunţat că sângele s-a lichefiat pe jumătate. Vedem că sfântul ne iubeşte doar pe jumătate. Trebuie să dăm sfoară-n ţară acum, ca să ne iubească mai mult!”.

În fiecare an, mii de romano-catolici merg la trei slujbe speciale organizate la catedrala din Napoli. Locuitorii oraşului cred că, de trei ori pe an, la cele trei slujbe, ei sunt martorii unui miracol atunci când sângele păstrat în fiolă se lichefiază, după ce oamenii se roagă intens. Unii spun chiar că sângele se măreşte ca volum în timpul slujbelor, însă, biserica nu a recunoscut oficial, până acum, niciuna din aceste presupuse transformări.

San Gennaro, episcop roman, a fost decapitat în timpul persecuţiei creştinilor, în timpul domniei împăratului Dioclețian, în 305 era noastră.

Foto: nbcnews.com

  1. Vai be voi …ce jurnalisti:

    Raspunde
  2. Cat ai primit pentru articolul asta……?

    Raspunde
  3. cit de departe sintem de CREDINTA IN ISUS CRISTOS,EL invia mortii,vindeca pe oricine de orce neputinta, unde sint aceste minuni care ar trebui sa se intimple si in zilele noastre???. Ce a facut papa nu are nimic a face cu CREDINTA ADEVARATA. ci dinpotriva…. mai citeste BIBLIA ea te va lamuri cu privire la toate lucrurile,daca nu vei intelege … puneti viata in rinduiala inaintea lui D-zeu. D-nul Isus sa va binecuvinteze…..

    Raspunde
  4. cei mai mari pedofili si iluminati 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.