Mircea Băsescu, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile!

Mircea Băsescu, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile!

Instanța s-a pronunțat în această seară în cazul lui Mircea Băsescu şi al intermediarului şpăgii, Marian Căpăţână, cei doi primind mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mircea Băsescu a ajuns în jurul orei 14.00 la Tribunalul Bucureşti. Şedinţa de judecată, care a început în jurul orei 14.30, nu a fost publică.

Dezbaterile privind propunerea de arestare a lui Mircea Băsescu, judecată la Tribunalul Bucureşti, s-au încheiat în jurul orei 20.30, instanţa rămânând în pronunţare. Fratele preşedintelui a rămas la tribunal pentru a aștepta sentința, deşi ordonanţa de reţinere i-a expirat la ora 19.05.

Mircea Băsescu şi intermediarul şpăgii, Marian Căpăţână, şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. Cei doi au fost aduşi astăzi la Tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.

Procurorii spun că au probe care dovedesc că fratele preşedintelui a primit 250 de mii de euro pentru a interveni pe lângă magistraţii care judecau dosarul lui Bercea Mondial, astfel încât acesta să primească o sentinţă favorabilă.

Foto: tvr.ro

  1. Intreb si eu:de unde are”mondialul”asta atatia bani?
    Atat de tare il apara Voiculescu si trustul lui,insa nimeni nu ne explica de ce are atatia bani si nu lucreaza niciunde?!
    Pai si noi vrem sa nu mai muncim,doar sa epatam…
    De ce nu i se confisca „averea”?Daca fratele lui Basescu(magar pentru ca socializeaza cu astfel de mizerabili)e pericol public,aceasta familie „MILIONARA”,de ce nu e in puscarie?
    Cum pot niste agramati sa faca atatia bani si nimeni nu este interesat de provenienta lor?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.