Mircea Purcaru afirmă că ALDE va lua 10% la alegerile locale din Arad

Mircea Purcaru afirmă că ALDE va lua 10% la alegerile locale din Arad

Mircea Purcaru, copreşedinte al ALDE Arad, este de părere că liderul PNL Vasile Blaga ori nu cunoaşte realitatea din teritoriu, ori încearcă să-şi facă singur iluzii atunci când afirmă că bătălia la alegerile de anul viitor se va da între PNL şi PSD, alte formaţiuni – cu excepţia UDMR – neavând şanse să treacă pragul de 5%.

„Domnul Blaga visează frumos. Frumos pentru el, desigur. Se preface că nu ştie că în teritoriu aşa zisul nou PNL este un butoi cu pulbere, fuziunea între PDL şi PNL fiind departe de a fi realizată de facto. Dacă fuziunea ar fi definitivată, cum spun ei, de ce mai există comisia de fuziune, care s-a reunit imediat după moţiunea de cenzură? Cred că, de fapt, domnul Blaga încearcă să se autoiluzioneze sau să transmită celor din teritoriu că trebuie să stea în băncile lor, pentru că dacă merg la alte partide nu au nicio şansă. În realitate, domnia sa ştie foarte bine că o mare parte din electoratul liberal este profund dezamăgit de trecerea PNL în tabăra lui Băsescu, în partidul care va rămâne în istorie ca partidul la guvernare care a tăiat salariile şi pensiile, un partid în care oameni de genul Elenei Udrea, Cocoş şi alţii au jefuit miliarde din avuţia ţării”, a declarat Mircea Purcaru.

Acesta este de părere că „situaţia este de aşa natură că electoratul nu se va canaliza spre unul dintre cele două mari blocuri, ci, mai ales la locale, pe persoane reprezentând partide necompromise”.

„Cel puţin în ce priveşte ALDE, sunt convins că ne vom atinge ţinta minimă de 10%, pe care şi noi, la Arad, ne-am asumat-o. Cât despre PDL-ul revopsit, cea mai grea problemă pe care o va avea de rezolvat va fi relaţia cu Traian Băsescu. Dacă îşi manifestă clar delimitarea totală de acesta, PNL va pierde electoratul băsist, care, în judeţul Arad este încă – din păcate – demn de luat în calcul. Dacă, dimpotrivă, şi-l va asuma, ceilalţi alegători vor fugi ca dracul de tămâie. Iată motive ca PDL-iştii să nu poată dormi noaptea, vorba unui june care zice că eu nu pot să dorm”, a precizat Mircea Purcaru.

  1. Cum dracu ca faci 10% cu traseisti patetici gen ciupe in echipa? Eu am votat tot timpul PUR, PC dar acum sigur nu voi vota niste haimanale traseiste.

    Raspunde
  2. Purcar vb de dragul comunicatelor de presa. UDMR are un electorat constant’ si de 25 de ani candideaza singuri in alegeri si a trecut de fiecare data pragul electoral. Acest ALDE format din traseisti politici compus din 2 partide PC si PLR nu au candidat niciodata singuri in Alegeri, PC fiind un partid capusa care s a plimbat de la PSD la PNL ca o veritabila traseista de centura (a politicii) si PLR care sunt tradatori din vechiul PNL au impresia ca vor trece pragul de 5% ? Purcaru edin alt film, clar!

    Raspunde
  3. Habar nu ai ce însemnaă traseist. Să te dumiresc eu:
    este acela care, pentru un interes personal își încalcă principii sau norme.

    Raspunde
  4. Aradean nedumerit 6 octombrie, 2015, 7:16 am

    Si tu cum te numesti, dupa ce ai colindat 3-4 partide politice? Om cu principii ? Poate ar fi mai bine ca la varsta ta sa fi procupat de altceva, nu de scrisul compunerilor pt ciupe, etc.

    Raspunde
    • „Am colindat” ca membtu doar la PNȚCD și PLR. Câr privește vârsta chiar este doar problema mea, așa că nu este cazul să te bagi în seamă. La vârsata ta.

      Raspunde
  5. Slugoi ai lui falca o sa ajungeti ziua sa va rugati de consilerii alde sa va ajute sa va mai treceti cate o mizerie de proiect.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.