Mircea Purcaru afirmă că Geoană şi Vanghelie au sarcina SĂ DESTABILIZEZE alianţa aflată la guvernare

Mircea Purcaru afirmă că Geoană şi Vanghelie au sarcina SĂ DESTABILIZEZE alianţa aflată la guvernare

Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, este de părere că zvonurile privind intenţia de ieşire din alianţa cu PSD sunt lansate de către adepţii lui Mircea Geoană şi Vanghelie, care încearcă să atragă parlamentari de la toate partidele din alianţă.

„Zvonurile privind organizarea unui congres care să decidă ieşirea din alianţă sunt total nefondate. După părerea mea, Geoană şi Vanghelie alimentează presa cu tot felul de «bombe», încercând să destabilizeze alianţa de guvernare şi, mai ales, PSD. Geoană se laudă că nu mai puţin de 50 de parlamentari de la PSD, PC, UNPR şi PLR sunt gata să se înscrie în partidul său şi să voteze moţiunea de cenzură pe care o va introduce PNL. Nu sunt decât perdele de fum, menite să semene neîncredere în interiorul alianţei”, consideră Mircea Purcaru.

În schimb, el recunoaşte că o parte din afirmaţiile lansate prin presă sunt adevărate: „Ca să facă minciunile credibile, adepţii lui Geoană şi ai PDL – pentru mine tot PDL rămâne, chiar dacă s-a vopsit în culorile liberale – pun în context şi adevăruri. De pildă, că la congres se va decide ieşirea din alianţa cu PSD, poziţionarea PC pe centru-dreapta şi participarea la următoarele alegeri cu liste proprii. Că suntem un partid de centru-dreapta, am spus-o întotdeauna. Că ar trebui să mergem pe cont propriu la următoarele alegeri, s-a discutat deja în Biroul Politic. În acest context a fost strecurată minciuna că vrem să ieşim din alianţă. În perspectiva alegerilor următoare, dacă vom decide să mergem singuri, nu înseamnă că nu vom fi în alianţă şi după aceea”.

Liderul conservatorilor arădeni este de părere că Mircea Geoană acţionează mână în mână cu PNL, pentru a demola Guvernul Ponta. „Nu am nici cea mai mică îndoială că Geoană a primit deja diverse promisiuni de la PDL-işti, care sunt disperaţi ştiind că moţiunea lor de cenzură nu are nicio şansă să treacă în Parlament, aşa că încearcă pe toate căile să momească trădători care să voteze. Înfiinţarea unui nou partid este momeala pentru cei care ştiu siguri că la următoarele alegeri partidele din care fac parte nu îi vor mai promova. Actualii şi foştii PP-DD-işti sunt cei mai «vânaţi», pentru că este clar că partidul este pulverizat”, spune Mircea Purcaru, care concluzionează: „Aşa cum a eşuat cu ProDemo, pe care l-a înfiinţat după ce a fost suspendat pentru prima dată din partid, Mircea Geoană nu va reuşi nimic nici de această dată. Oricât de puţin respect faţă de propria persoană ar avea unii parlamentari, nu văd prea mulţi care să accepte să i se subordoneze lui Vanghelie”.

  1. Bah, ai fost director 30 zile dupa care ai fost schimbat si acum esti frustrat…
    iar te-a fentat Pele ala de la PNL, apropo stiai ca se lauda peste tot ca va fi prefect al Aradului?

    Raspunde
  2. Ce trista-i viata de PC-ist
    La inceput de an,
    Cand ai simtit (foarte putin),
    Suavul gust,al marelui Ciolan

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.