Mircea Purcaru afirmă că şi de Ziua Mondială a Curăţeniei, Aradul este tot MURDAR

Mircea Purcaru afirmă că şi de Ziua Mondială a Curăţeniei, Aradul este tot MURDAR
 Mircea Purcaru, copreşedinte ALDE Arad, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că „măcar astăzi, 23 septembrie, de ziua mondială a curăţeniei, ma aşteptam să văd în Arad ceva mişcare în acest sens”.
Purcaru a evidenţiat că proiectele „Arad, Capitală culturală europeană” şi, mai nou, „Arad, Capitală verde” au doar scop electoral şi sunt o metodă de „sifonare a banului public”, deoarece, din păcate, nu avem nici o şansă să câştigăm asemenea competiţii. El consideră că, în loc ca primarul să aloce sume colosale de bani unor astfel de proiecte care sunt sortite eşecului, sau unor concerte în cartiere şi altor activităţi de acest gen, ar trebui să se ocupe mai mult de dezvoltarea oraşului şi de curăţenia acestuia.
Este un paradox că noi candidăm la titlul de Capitală verde europeană, dar oraşul este plin de pet-uri şi de alte mizerii. „De pe Podul Traian, de exemplu, se aruncă gunoaiele cu căruţa”, susţine copreşedintele ALDE.
El a mai declarat că primarul Gheorghe Falcă se laudă că suntem singurul oraş din ţară care candidează la competiţia pentru titulatura de Capitală verde, dar că degeaba avem poliţie locală şi o firmă care se ocupă de curăţenie, oraşul este tot murdar.

 

  1. Ai dreptate domnle Purcariu, Aradul e murdarit zilnic de unii indivizii, precum matalutza si altii ca matalutza.

    Raspunde
  2. Aradul a ajuns un jeg condus de jeguri parveniti si interlopi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.