Mircea Purcaru: „Dragi liberali arădeni, vă asumaţi băsismul?”

Mircea Purcaru: „Dragi liberali arădeni, vă asumaţi băsismul?”

Copreședintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, transmite un „avertisment către liberalii arădeni, transformați peste noapte, fără voia lor, în PDL-iști, respectiv băsiști”.

Purcaru declară că „la două zile după ce afirmam că primarul Gheorghe Falcă trebuie să-și clarifice poziția față de Băsescu, primarul i-a dat un interviu acoperitului descoperit Turcescu, interviu în care recunoaștea că relația între familiile Falcă și Băsescu nu s-au schimbat cu nimic. Așadar, Falcă își bazează în continuare șansele de a fi reales pe faptul că este finul lui Băsescu. Dragi liberali arădeni, vă asumați băsismul, rămânând în tabăra finului lui Băsescu? Vă asumați riscul ca, imediat după alegerile parlamentare din 2016, Băsescu să devină stăpânul absolut al fostului partid istoric, pe care l-a scos din marea familie liberală, târându-l în PPE?”.

Copreşedintele ALDE Arad a mai adăugat: „Aud că imediat după ce Băsescu și-a anunțat, cu surle și trâmbițe, înscrierea în PMP, 60 de primari de comune și orașe au anunțat deja că vor candida la alegerile locale pe listele PMP. Nu este suficient de clar că Băsescu și clica lui urmăresc să distrugă și ce a mai rămas din vechile structuri liberale? Nu se vede cu ochiul liber că, dacă PMP va intra în Parlament, imediat după alegerile parlamentare toți falșii liberali aleși pe listele noului PNL vor trece în partidul lui Băsescu, răsturnând, practic, votul popular și propulsându-l din nou pe Băsescu la vârful politicii românești? Îi întreb pe primarii, viceprimarii și consilierii liberali din județul Arad, vor accepta să candideze braț la braț cu finul lui Băsescu, riscând ca furia cetățenilor să se reverse asupra lor? Realizează ei ce risc major își asumă, cerând salariaților și pensionarilor să voteze pe cei care le-au tăiat pensiile și salariile, care au închis școli și spitale, care au împins la sinucidere dascăli, polițiști și funcționari, pentru ca pe urmă să spună cu cinism ca așa e viața, unii se mai și sinucid?”.

  1. De aici si concluzia : ” parul destept paraseste capul prost ” . Induiosatoare grija psd-istului care nu a facut nimic pt. dezvoltarea Aradului fata de cum va evolua pnl-ul. Acesti pacalici ne cred pe noi aradenii,teleormaneni.

    Raspunde
  2. Purcarule! Tu vorbesti despre altii cand l-ai slujit ca un sclav credincios pe Voiculescu securistul? deja ai un tupeu jegos mai denuntator mic

    Raspunde
  3. D-le Purcaru deranjezi foarte tare pe fosti PDL-isti.(PNL)…..se poate d-le…

    Raspunde
  4. DOARE adevarul! Sa speram ca unii cetateni votanti mai au ceva minte in cap si nu vor vota cu acesti PDL-isti vopsiti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.