Mircea Purcaru, EXCLUS din ALDE! Ce spune Bucureștiul

Mircea Purcaru, EXCLUS din ALDE! Ce spune Bucureștiul

O parte a staff-ului de conducere al ALDE Arad, formată din secretarul general Florin Racoviță, Mirela Ghidarcă, preşedinta Organizaţiei de Femei, și Mihai Butușină, a anunțat astăzi excluderea din partid a președintelui executiv Mircea Purcaru, decizie rămasă definitivă în cursul zilei de ieri, când a expirat termenul de depunere a contestațiilor.

Anunțul a fost făcut de Florin Racoviță, secretarul general al ALDE Arad, care a spus că decizia de excludere a fost luată într-o ședință desfășurată în data de 19 februarie și validată ulterior de Delegația Permanentă județeană în data de 6 iulie.

Conform lui Racoviță, Purcaru a putut depune contestație până ieri, la curțile de arbitraj din Arad sau București, dar că acesta nu a făcut-o. „Nu a depus nici la noi, nici la București, pentru că dacă depunea eram informați imediat, conform statututului”, a declarat Racoviță.

Acesta susține că decizia de excludere a lui Mircea Purcaru a fost luată după mai multe abateri, între care neimplicarea în campania electorală și neducerea la îndeplinire a unor sarcini.

Conducerea ALDE de la București nu a transmis, încă, organizației județene nici un răspuns ca urmare a excluderii lui Mircea Purcaru.

  1. exclus pe dracu. cine l-a exclus?

    Raspunde
  2. Din patru fraieri mititei
    Au ramas doar trei…

    Raspunde
  3. Vine calimente si matura cu voi papagalilor…ce moace aveți….

    Raspunde
  4. E presedinte executiv numi de Bucuresti, nu poate fi exclus de niste trepadusi tucălari numiti de Ciupe…

    Raspunde
  5. Astia-s oamenii lui Ciupe!!!! Tot timpul sa fitileasca, tot timpul pusi pe scandal si excludere! Dar cu Calimente nu tine….. Vine ala si-i da pe toti afara!!!!!! Pe toti!!!!!!

    Raspunde
  6. Ciupe, pana la urma ai sa ajungi sa te rogi de Remetan sau de Moni Macovei sa te primeasca in vreun partid…. Milogule!!!!!!!

    Raspunde
  7. Adevarul e ca mai Calimente lipsea din casa asta de nebuni care a depasit Mocrea demult.

    Raspunde
  8. Ciupe culege roadele.S-a înconjurat de oameni de factură îndoielnică dar care-i cântau in strună. Butusiba l-a trădat cu nonsalantă pe purcaru si nu va avea nici o greața s-o faca si cu Ciupe.De penibilii aialați din poză n-am ce sa zic. Cum dracu iesi Ciupe in conferința cu rebuturile alea. Secretaru habar n-are de statut si regulamente iar penibila aia depinde financiar de Ciupe deci….Păcat, alde putea fi o poveste frumoasă dar nu cu rebuturile astea….

    Raspunde
  9. Nu fi trista gloaba neghioaba , poti sa mergi linistita alaturi de Cacalimente in Bulgaria , ori la mama dreakului !

    Raspunde
  10. Citind comentariile rautacioase de mai sus ma intreb ce fel de oameni sunteti…aveti curaj sub masca!!!
    Ce usor e sa arunci cu piatra catre celalalt … chiar nu gasiti nimic mai bun de facut in viata asta?

    Raspunde
  11. In sfârșit democrația funcționează !! Se curăță partidele de impostori !! Ce ziceați ?? Vine Calimente la ALDE ! Nu cred că are loc !!

    Raspunde
  12. gunoiul ala de ciupe trebuie exclus ca el a facut toate aceste mizerii!!!!

    Raspunde
  13. Ma excrementule social care esti ! Ciupe este de 10 ori mai bun decat voi ……. Purcarilor urat mirositori , pthui !

    Raspunde
  14. Calimente poate veni la Arad, dar nu in ALDE. Nu este agreat de aproape nimeni din partid, vb atat din municipiu cat si din judet. Domnul Tariceanu are un cuvant de spus. Nu are rost sa ne panicam.

    Raspunde
  15. Dominilor in ALDE,Arad,, toti membri ,,lostului PLR = ALDE,,care au pus bazele acestui partid,,acei oameni care au infintat primul sediu PLR acei oameni de buna credinata,,au fost exlusi de IONE CIUPE,,si gasca lui,,manipulati sa abandoneze pt a putra sa-si faca ei jocul si combinatile,,,cunosc foarte bine ce se intampla in ALDE ARAD,, Trebuie Schimbta toata conducerea si totata gasca de infractori si fosti comunisti,securisti,,,iar pt dominisoara Ioana CIUPE,,care face parte din acesta afacere de famile ar fi bine sa mai stea si pe acasa ca prea le stie ea pe toate,,,La alegeri se laudau ca sunt pe primul loc iar la final au iesit pe ultimul loc,,dragilor se fac jocuri muldare in ALDE arad,mi-ar placea o conducere corecta si neutrea in acelasi timp,,performanta si calitatea sa fie pe primul loc nu sa fie ignorate,,,IONEL CIUPE ,,,Lasene pana nu vine DNA sa te ia,,,,multumesc,

    Raspunde
    • Ba, voi sunteti agramati cu totii? Le stiti pe toate, spuneti o gramada de prostii intr-o limba numai de voi stiuta si inteleasa! Saracilor, voi care le stiti pe toate! Rusine!

      Raspunde
  16. DUSMANUL NEMERNICILOR 10 august, 2016, 9:35 pm

    Chiar dacă nu agreez politica am satisfactia că Alde a reușit să excludă din rândurile sale pe acest specimen humanoid abject și insalubru numit PORCaru.Acest imbecil a făcut numai rău peste tot pe unde a umblat.În sfârșit și-a găsit nasul , nemernicul . Bravo Alde !

    Raspunde
  17. Pentru cei ce isi dau cu parerea ..cine sau pe cine a dat afara Ciupe .Pai aflati ca in ALDE exista un BPJ si un BPM si care este foarte statutar constituit .si pot afirma ca in BPM nu a fost dat afara nici un membru Din Organizatia Mun ,o parte sau retras singuri si au fost inlocuiti ….cum este firesc ….!!!Pot afirma ca unitatea Partidului este mai presus de Interese ,..indiferent daca se numeste Ciupe , PURCARU ,Calimente sau Trifon ….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.