Mircea Purcaru : Falcă instigă la revoltă pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile

Mircea Purcaru : Falcă instigă la revoltă pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile

Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, îl acuză pe primarul Gheorghe Falcă de instigare la revoltă a locuitorilor de pe Strada Constituţiei, aruncând în vina pentru starea dezastruoasă a acestei străzi pe seama actualului Guvern, cu toate că el este singurul vinovat.

„Prins la înghesuială de cetăţenii de pe Constituţiei, care s-au plâns că trăiesc într-o atmosferă irespirabilă, din cauza prafului, Gheorghe Falcă le-a spus să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului. De fapt, singurul vinovat este Gheorghe Falcă, edilul şef al Aradului, care, de când a ajuns pe funcţie a aruncat sume imense pe proiecte prost întocmite şi executate cu costuri exorbitante. În loc să dea, să arunce banii pe bănci de peste 8.000 de euro şi coşuri de gunoi, cum a făcut pe Meţianu sau pe alte lucrări menite să umple buzunarele clientelei politice a PDL, Gheorghe Falcă ar fi putut să modernizeze Strada Constituţiei. Povestea cu alocare banilor de către Guvernul Boc este o poveste de adormit copiii. Dacă, într-adevăr, se dorea alocarea de bani pentru străzi, Guvernul Boc trebuia să-i aloce, integral, nu să vândă pielea ursului din pădure, promiţând în contul guvernelor viitoare. PDL Arad şi Gheorghe Falcă au fost simple rotiţe în diabolicul angrenaj al PDL de jefuire a banului public, pentru îndestularea clanurilor PDL”, spune Mircea Purcaru.

Liderul conservatorilor arădeni spune că, în realitate, cetăţenii Aradului ar avea toate motivele să se revolte, nu împotriva Guvernului, ci împotriva celui care avea datoria să conducă Aradul ca un bun gospodar, nu în folosul său şi al camarilei PDL.

„De ce nu le spune Falcă arădenilor să iasă în stradă, să protesteze împotriva falimentării societăţilor din subordinea sa, pe care le-a adus la faliment ? Ar trebui să-i chemăm noi în stradă pe cei care tremură de teamă că la iarnă vor tremura de frig, din cauza mânărelilor lui Falcă şi ale PDL, care a eliminat toţi managerii capabili, înlocuindu-i cu oameni ai partidului, fără pic de profesionalism, dar degrabă vărsători de bani în puşculiţa PDL ? De ce să nu protesteze arădenii împotriva proiectelor megalomanice ale faraonului Falcă, ale căror studii de fezabilitate au fost plătite de către arădeni, prin taxe şi impozite locale inadmisibil de mari şi cu cel mai mare preţ al Gigacaloriei din ţară ?”, încheie Mircea Purcaru.

  1. nnostradamus , cu 2 de n precum are numele si neamtul retardat pe care il sustineti 23 octombrie, 2014, 4:06 pm

    domnul primar va fi luat in curand de mascati , i se va pune catusele ca unui infractor periculos si dus cu duba la DNA , de unde nu va mai iesi niciodata ca om liber , in acel moment toti sobolani pedelisti care au mai ramas in barca lui se vor dezice de acesta si vor incerca disperati sa se faca mici si nevazuti .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.