Mircea Purcaru: Hotărârea de EXCLUDERE e ÎN AFARA PROTOCOLULUI! S-a urmărit eliberarea unui loc pe lista pentru alegerile parlamentare

Mircea Purcaru: Hotărârea de EXCLUDERE e ÎN AFARA PROTOCOLULUI! S-a urmărit eliberarea unui loc pe lista pentru alegerile parlamentare

Consilierul județean Mircea Purcaru a declarat că excluderea sa din ALDE „e în afara protocolului de fuziune”, susținând că a fost dată în baza unui statut „care a nu a fost încă aprobat”.

„Hotărârea lor e în afara protocolului. Eu plătesc cotizație la București. Toți președinții și președinții executivi sunt numiți de București (n.r. – de conducerea centrală a ALDE) și ei decid cât ne țin și cât ne schimbă. Mâine (n.r. – astăzi) Comisia de fuziune va da o decizie în acest sens”, a spus Mircea Purcaru.

Acesta a adăugat că prin excluderea sa s-a urmărit „eliberarea unui loc pe lista pentru alegerile parlamentare” și că unul dintre cei care au făcut anunțul de excludere, Mihai Butușină, „e supărat că nu l-am ajutat să ajungă adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate”.

Dacă se va dovedi valabilă, excluderea lui Mircea Purcaru va duce și la pierderea, de către acesta, a funcției de consilier județean, pe care o deține ca urmare a alegerilor din iunie.

  1. Adio Purcarule vandut PNLului. Ia-l si pe Calimente cu tine la cimitirul elefantilor din politica aradeana

    Raspunde
  2. Conform art. 19 din Statut, sanctiunea de excludere este valabila, tu , Porcarule, ai incalcat prevederile Statutului. S-a votat in Delegatia Permanenta Teritoriala, ai fost; ai luat cunostinta, nu ai facut contestatie , ce mai vrei? Nu mai face pe Porc..l ca nu e in baza Statutului. Pentru tine nu exista statut! tu ai ramas un dictator communist si o flecma! Asta spus f f f f elegant, nemeritand nici asa ceva. Intelege ca nu te mai vrem, nu ai facut nici un bine pentru partid. Fa acum binele , singurul si LASA-NE! LASA-NE!

    Raspunde
  3. Jenant !!! Chiar nu vrei să accepți regulile democratice din ALDE ??? Dacă majoritatea membrilor ALDE (peste 90%) nu te mai vor , ce mai cauți acolo ???

    Raspunde
  4. Oooooo ce avalamsa de injurii , sunt pe faza nulitatile alde cu care defileaza ciupe adepti si depedenti de ciupe. E greu sa vorbbesti cu ei de statut si in general de orice necesita gandire, sunt adeptii lui huooo si atat. Cumparati cu o strachina de tocana, nu gandesc ca n-au cu ce!

    Raspunde
  5. Stați liniștiti vine Calimente si matura cu voi pe jos comuniști ce sunteți si slugile lui Ciupe Hoțul de Gaz pote sunteți si voi complici cu el si va ia D N A bandiților ?forța Calimente

    Raspunde
  6. Ce tupeu pe tine. Dupa ce ai tradat si te.ai dat cu PDLul mai ai odiozitatea sa comentezi? Ia pozitia ghiocel si da.i cu linsu pe unde se cere. Pregateste.te pentru Calamitate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.