Mircea Purcaru îl acuză pe Gheorghe Falcă de „manipulare jenantă a cetăţenilor Aradului”

Mircea Purcaru îl acuză pe Gheorghe Falcă de „manipulare jenantă a cetăţenilor Aradului”

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, îl acuză pe Gheorghe Falcă de „manipulare jenantă a cetăţenilor Aradului”, prin lansarea pe piaţa publică a tot felul de proiecte „elucubrante, absolut irealizabile”, cum ar fi canalul Mureşel navigabil.

„Primarul Gheorghe Falcă este disperat că se apropie alegerile şi simte cum îi fuge pământul de sub picioare şi nu mai ştie ce să inventeze pentru a minţi electoratul arădean. Ideea canalului Mureşel navigabil este absolut aberantă, iar el ştie asta, dar încearcă să profite de nemulţumirile justificate ale arădenilor faţă de disconfortul urban creat de situaţia acestui canal. Ca să pui în practică aberaţia lui Falcă ar trebui să ai la dispoziţie tot atâţia bani câţi ar fi necesari pentru construirea unui canal de la capăt la coadă. Falcă uită că o parte a canalului este deja întubată, sau se preface, mai degrabă, că uită. După cum se preface că nu ştie că deversările despre care vorbeşte, cele clandestine, aparţin unor firme aflate sub oblăduirea PDL, vopsit în PNL, pe care îl conduce. Faptul că, după ce am fost numit la ANIF Arad, am inceput să lucrez,în urma unei evaluări am iniţiat mai multe lucrări de întreţinere şi investiţie inclusiv pe canalul Mureşel, am descoperit şi curmat deversări pe traseul canalului fapt care l-a enervat cumplit, pentru că firmele cu pricina, cărora partidul le-a promis protecţie, ar putea să refuze să mai cotizeze la partid în campania electorală. De aceea mă atacă Falcă în toate ocaziile, iar acum încearcă să profite de instalarea noului Guvern, să tragă sforile la minister, ca în locul meu să fie numit un aşa zis tehnocrat, în fapt, un PDL-ist supus lui şi partidului. Dacă ar reuşi acest lucru, s-ar putea lăuda la conducerea centrală că este primul lider judeţean care a transpus în practică mesajul Alinei Gorghiu, care a cerut ca liberalii din teritoriu să forţeze prin orice mijloace epurarea tuturor celor numiţi de către guvernul USL- PSD”, spune Mircea Purcaru.

Pe de altă parte, este de părere liderul ALDE, aşa zisul proiect nu ar fi decât unul dintre multele pentru care s-au cheltuit miliarde din banii arădenilor pentru studii de fezabilitate, fără să fi existat cea mai mică intenţie de realizare a lor. „Firmele de casă ale PDL, ale lui Falcă, de fapt, au încasat miliarde din banii noştri, executând aşa zise studii de fezabilitate, pe proiecte fantasmagorice, cum este şi acesta. De fapt, nu putem să nu observăm că Falcă a venit cu această gogoriţă exact la demararea campaniei sale de îmbrobodire a cetăţenilor cu necesitatea creşterii taxelor şi impozitelor, capitol la care suntem pe locul trei în ţară. Cum ar veni, vom face Mureşelul navigabil, dar prima dată arădenii trebuie să dea mai mulţi bani, pentru ca să se bucure mai târziu. Asta ştie Falcă să facă, să-i jupoaie pe arădeni şi să-i mintă că dacă mai câştigă un mandat va face din Arad raiul pe pământ, capitală verde europeană, capitală culturală şi alte asemenea utopii”, a declarat Mircea Purcaru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.