Mircea Purcaru: „PDL îşi apără corupţii”

Mircea Purcaru: „PDL îşi apără corupţii”

Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, susţine că parlamentarii PDL, respectiv noului PNL, au demonstrat încă odată că ipocrizia este cea care îi caracterizează, salvându-şi colegul deputatul Cătălin Teodorescu, de la arestare.

„După ce au ţipat tot timpul că PSD îi salvează pe corupţi, neaprobând cererile DNA de ridicare a imunităţii, parlamentarii PDL au calculat exact de câte voturi are nevoie preşedintele PDL Argeş ca să nu fie arestat. Poate că acum îşi dau seama şi alţii cât de ipocriţi au fost întotdeauna cei de la PDL. După ce au ţinut-o una şi bună că vor vota cu bilele la vedere, ca să arate lumii cât de mult sprijină ei justiţia, au făcut tot posibilul să le ascundă. După care, culmea, au avut tupeul să spună că PSD este de vină, că au votat împotriva arestării ! Dacă voiau într-adevăr să demonstreze că nu vor să-şi apere colegul de partid, s-ar fi mobilizat să vină la vot, însă cred că a fost exact invers, adică au stabilit câţi să absenteze”, a declarat Mircea Purcaru.

În opinia sa, parlamentarii PDL (PNL) se tem de dezvăluirile pe care Teodorescu le-ar putea face în legătură cu mafia retrocedărilor. „Au demonstrat că le este mai puţin frică de Iohannis decât de Teodorescu, pentru că dacă acesta începe să vorbească despre cei care l-au pus să facă matrapazlâcuri cu retrocedările ajung ei acolo de unde l-au salvat prin votul lor. Acum continuă să fie jenanţi, spunând că vor repetarea votului, ştiind bine că nu se poate. Aşa cum spunea şi premierul Victor Ponta, soluţia este simplă, să-i ceară lui Teodorescu să-şi dea demisia din Parlament. Nu o fac, ca să nu-l supere, nu au curajul nici măcar să-l excludă, de ochii lumii, din partid”, a mai spus Purcaru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.