Mircea Purcaru: Competențele mele sunt puse la îndoială

Mircea Purcaru: Competențele mele sunt puse la îndoială

Mircea Purcaru, co-președintele ALDE Arad, a afirmat în conferința de astăzi că este acuzat de unii colegi de partid că este trădător. „De o lungă perioadă de timp, după fuziune, competențele mele sunt puse la îndoială de către colegii mei de partid“.

„Unele voci din interiorul partidului îl găsesc pe Purcaru vinoavat pentru exprimarea greșită a Silvanei Lupu din Consiliul Judeţean, dar și interpretarea greșită a presei cum că am face parte din grupul PNL“, a declarat Mircea Purcaru.

„Nu sunt eu trădătorul. Dacă era să fiu cumpărat, eram cumpăram de multă vreme. Noii mei colegi au profitat de această interpretare și m-au acuzat grav, cred că nu merit așa ceva“, a încheiat co-președintele ALDE Arad.

  1. DE CE COMPETENTE VORBESTE D L PURCARU?….SAU SA DISCUTAT CEVA LA PARTID SI NU SE STIE?….FITI MAI DIRECT D L PURCARU!….SE SIMTE O DISPERARE IN FATA D VOASTRA….DE CE?….AR FI BINE SA FIM INFORMATI CE SI CUM!!!

    Raspunde
  2. Nea Porcarule , tu ai o singura competenta politica…..un tupeu suin , noroc ca nu te scoate intelighentia din casa !

    Raspunde
  3. Purcarule,chiar crezi ca prostești pe toată lumea ??? Ce competente ai tu ??? Ce ai făcut tu pt.județul Arad ??? O da , ai trădat peste tot , ai devenit paradoxal revolutionar fiind la acea vreme in forțele de represiune ale statului …. Gata cu aceste mizerii pe care le-ai făcut peste tot pe unde ai umblat !!! Se pare ca in Alde nu ți-a mers cu minciunile tale „competente „!!!

    Raspunde
  4. Pai la ce te asteptai de la TRASEISTUL POLITIC ciupe. Ai vazut cum l-a tradat si pe gheorgheof! L.ai lasat in casa ta iar acum te da afara din casa. ACESTA ESTE CARACTERUL OMULUI.

    Raspunde
  5. Păi te mușcă oamenii tăi și țucălarii lui ciupe. Uite-te ce oameni sunt lângă ciupe și realizezi grozăvia….

    Raspunde
  6. Mai spirache.Tucalar ii tactu ca a facut un avorton ca tine.

    Raspunde
  7. Adi' alias Porcaru 1 iulie, 2016, 2:44 pm

    No bine , daca vreti voi iaca , recunosc ca is mistret politic , si daca ma manii pa voi va dau afara pa tati noii viniti , sa fie clar !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.