Mircea Purcaru: „Slugile” lui Falcă nu au viaţă politică lungă

Mircea Purcaru: „Slugile” lui Falcă nu au viaţă politică lungă

Mircea Purcaru, copreşedinte al ALDE Arad, consideră că PNL a început deja campania electorală pentru 2016, lucru care i-ar fi fost confirmat de Andrei Fuliaş, copreşedinte al TNL Arad, în mod indirect, prin acţiunile şi declaraţiile sale.

„«Slugile» lui Falcă nu au viaţă politică lungă. Afirmaţia mea că PNL-ul lui Falcă a început (deja) Campania electorală pentru 2016, este corectă şi am avut dreptate.Vine să-mi confirme zicerea, o (nouă) trompetă a lui Falcă, respectiv Andrei Fuliaş. Acesta, după cea încercat ziaristică pe un amărât de site, plătit din banii Primăriei Arad, unde se produce chipurile ca ziarist, acum s-a pripăşit sau mai exact a fost pripăşit, tot pe bani publici evident, în calitate de consilier al Interimarului preşedinte al CJ d-l Ţolea.”

Mircea Purcaru a mai adăugat: „Pripăşirea asta a ordonat-o Falcă pentru a-l ţine sub observaţie atentă pe Ţolea ca nu cumva (şi acesta) să o ia pe urmele inculpatului arestat la domiciliu N. Ioţcu. Şi ca să-şi facă treaba de supraveghetor a lui Ţolea, în mod serios, Fuliaş, copreşedinte al tineretului liberal din Arad, s-a mai trezit cu un post la ATOP, plătit tot din banul public. Nu ştiu cum se face că liberalii arădeni (majoritatea) nu au afaceri personale, ci lucrează la stat, abonaţi la banul public de parcă ar fi socialişti! Cum d-l Ţolea nu prea are activitate la CJ, Fuliaş are timp şi de acţiuni electorale, din ordinul lui Falcă mă critică. Ar fi bine că acest Fuliaş să se întrebe unde sunt Glad Varga, C. Lazurca, şi ei trompete ale lui Falcă împotriva mea, nu de alta dar «slugile» lui Falcă nu au viaţă politică lungă. Şi pentru că sunt lider politic adevărat şi nu mă cobor la nivelul unei «slugi politice» îi spun direct creştinului Falcă să-şi vadă de bârna din ochiul său nu de paiul din ochiul meu.”

Mircea Purcaru a încheiat cu un mesaj pentru Gheorghe Falcă: „Nu mai face pe neprihănitul d-le. Falcă. Un biet primar de Zărand nu poate fi comparat cu Preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu ajuns preşedinte cu «binecuvântarea» ta politică. Eu însă pot să spun, pentru localele şi parlamentarele din 2016, ce spunea marele voievod Petru Rareş: «Vom fi ce-am fost şi mai mult decât atât!». D-ta şi PNL Arad (în fapt PD-L Arad) sunteţi pe topogan. La fel ca şi tot PNL-ul condus de Blaga şi Gorghiu. Şi, în încheiere un sfat: decât să porţi grijă lui ALDE ARAD mai bine vezi-ţi de CET-uri că vine iarna şi sunt falite sau de Regia de Drumuri Municipale falită şi ea sub primăritul tău. Şi atenţie la ce trompete, gen Fuliaş, îţi înrolezi, nu de alta dar cântă fals.”

  1. In sfarsit a spus-o cineva, cu nume si prenume, subiect si predicat. Sper ca `trompetele`, cum le denumeste cel din articol, sa fie si mai vehemente. Vezi ce li s-a intamplat si lui Papici, si lui Eva, cand nu a mai avut DNA nevoie de ei, pac cu arestul preventiv.

    Raspunde
  2. slugile si trompetele nevertebrate fac parte din fostul PDL (Partidul Derbedeilor si Lichelelor). la esafod cu ei cu toti in frunte cu Basescu!

    Raspunde
  3. Bine mah purcare ca de slugile securistului voiculescu nu spui nimic….OPA cum sa spui? Doar te numeri printre ele.

    Raspunde
  4. D-le Purcaru deranjezi fostul PDL.Foarte bine ca informati aradenii.Pina acum o vreme nu cunostem doar povestile lor! Felicitari.

    Raspunde
  5. pai cine sant trompetele lu falca ! tolea, cionca ,mosneag,fulias, care traiesc din mila lu falca

    Raspunde
  6. PDL a fost un partid de oportunisti si parveniti. de aici si slugarnicia fata de sefi si caracterul zero al personajelor amintite. mi-e greata de ei si sunt dezamagita de faptul ca inca mai conduc Aradul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.