Mircea Purcaru: „Sperăm ca primarul Falcă să îşi revină din aberaţii şi să înţeleagă că dacă pedalezi nu faci varice…

Mircea Purcaru: „Sperăm ca primarul Falcă să îşi revină din aberaţii şi să înţeleagă că dacă pedalezi nu faci varice…

… dar e bine nici să nu calci pe iarba verde de acasă!”

Mircea Purcaru, preşedintele filialei arădene a Partidului Conservator, critică traseul fixat de municipalitate pentru pistele de biciclete din centrul oraşului.

Liderul conservatorilor arădeni afirmă că „de la Catedrala Ortodoxă nouă şi până la Teatrul Ioan Slavici pistele de bicicletă vor «muşca» din gazonul verde de pe mijlocul Bulevardului Revoluţiei, gazon aşezat aici de nici doi ani”.

„Cum suprafaţa verde din centrul oraşului a fost eliminată (vezi pietrişul din faţa Catedralei Noi Ortodoxe!) iată că vestitele piste de biciclete ale primarului mai fac o «victimă» şi în zona parcărilor. Sigur, e lăudabil să implementezi un proiect de peste 27 de milioane de lei, din care contribuţia Primăriei Arad (în calitate de beneficiar, e de doar … 550 de mii de lei!) şi să te lauzi că ai realizări, numai că tot primarul Falcă ne ameninţă că vom fi şi un oraş … verde. În fapt, Aradul e deficitar la spaţii verzi” a spus Mircea Purcaru, precizând că în comparaţie cu Aradul, „Municipiul Timişoara, doar în 2014 – 2015 (până în luna aprilie), a reamenajat şi înfiinţat 18 parcuri!”

Acesta a mai afirmat că „probabil primarul Falcă va veni la biroul său din primărie, de la viloiul lui din Aradul Nou, pe bicicletă”, conchizând că „poate aşa se explică entuziasmul cu care Falcă vorbeşte despre aceste piste de biciclete”.

În final, Mircea Purcaru a declarat: „Sperăm ca primarul Falcă să îşi revină din aberaţii şi să înţeleagă că dacă pedalezi nu faci varice dar e bine nici să nu calci pe iarba verde de acasă!”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.