Mircea Purcaru: Suntem singurul partid liberal din România

Mircea Purcaru: Suntem singurul partid liberal din România

Preşedintele executiv ALDE Arad, Mircea Purcaru consideră că rezultatele obţinute de către partid la alegerile locale nu sunt cele scontate, dar că, în acelaşi timp, arată că liberalismul românesc nu a murit la Arad, ci va putea să crească şi să se exprime în cadrul CLM şi CJA.

„Vreau să mulţumesc arădenilor care ne-au votat, pentru că voturile lor demonstrează că suntem recunoscuţi ca singurul partid liberal din România. Faptul că nu am obţinut rezultatele scontate are principala cauză în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziţie de la înfiinţare până la prima confruntare sub această denumire”, a spus Mircea Purcaru.

  1. Daaaa, bineinteles plin de traseisti politici de genul ciupe,trifon si alt papagali… Apropo, cum l-ati scos de pe lista de consilieri judeteni de pe primul loc pe ghiorghiov?

    Raspunde
  2. Lasa-ne in pace Purcariu cu liberalismul tau ! Nu vezi cat de penibil esti declarand ca esti liberal ! Vezi ca Voiculescu iese poate din inchisoare si vei vedea tu atunci liberalism..

    Raspunde
  3. Purcarule tu nu prea meritai sa intri , nu prea te-am vazut in campanie, sau poate ai fost ….bolnav de putere

    Raspunde
  4. Care campanie ????

    Raspunde
  5. Urata ghighigoaie , nasparlie , balcaza si lalaie , daca cei din ALDE nu scapa de el rapid o sa aiba soarta PNTCD-ului !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.