Mirela Backin, o prezenţă constantă la evenimentele comunităţăii de pe Valea Mureşului

Mirela Backin, o prezenţă constantă la evenimentele comunităţăii de pe Valea Mureşului

Mirela Backin, o pretendentă serioasă la fotoliul de primar al Lipovei, a devenit o prezenţă obişnuită la evenimentele care au loc nu numai în oraş, ci în întreaga zonă a Văii Mureşului.

Astfel, aceasta a participat, recent, la manifestările dedicate memoriei eroilor de la Păuliş.

„O țară fără istorie nu este țară, după cum nici neamul fără istorie nu este neam. Toată istoria noastră, a românilor, este încununată de demnitatea eroilor care s-au jertfit pentru viitorul țării și al nostru, al tuturor. Prin bravie, dragoste pentru familie şi neam, România și-a stropit granițele și teritoriul cu sângele lor, al eroilor. Astăzi a fost ziua lor, a celor care și-au dat viața pentru cele fără de preț: familie, urmași şi țară”, a declarat Mirela Bakin la Monumentul Eroilor de la Păuliş, cu prilejul depunerilor de coroane de flori.

Mirela Backin a participat şi la „Festivalul Vânătorilor”, de la Bata, un alt eveniment important al comunităţăii de pe Valea Mureşului.

„Festivalul Vânătorilor din Bata, a fost locul de întalnire al celor pasionați de vânătoare, dar şi al personalităților importante din județul Arad”, a caracterizat Mirela Backin evenimentul organizat de Centrul Cultural Judeţean şi Primăria Bata.

  1. O tot vad pe aceasta doamna in ziar la voi. E noul sponsor? :))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.