Mirela Backin şi-a lansat candidatura la Primăria Lipova (GALERIE FOTO)

Mirela Backin şi-a lansat candidatura la Primăria Lipova (GALERIE FOTO)

Mirela Backin şi-a lansat, joi, candidatura la funcţia de primar al oraşului Lipova.

Evenimentul a avut loc la fosta Casă a Armatei, într-o sală arhiplină, ceea ce dovedeşte interesul ridicat al lipovanilor pentru candidatul Partidului M10.

Lansarea Mirelei Backin şi a echipei sale pentru Consiliul Local al oraşului Lipova a avut toate ingredientele: momente artistice, numere de magie, discursuri mobilizatoare, invitaţi de marcă din cadrul M10, un imn (vezi jos!) şi, cel mai important, un public numeros, format din sute de persoane de toate vârstele şi din toate categoriile sociale. Cu toţii au înţeles că Mirela Backin reprezintă garanţia unei administraţii făcute în folosul cetăţenilor şi a scoaterii oraşului din conul de umbră în care se găseşte acum. Cu toţii au înţeles că, dacă există voinţă, lucrurile pot fi repuse şi la Lipova pe făgaşul normal.

La evenimentul de la Lipova au luat parte lideri regionali şi judeţeni ai M10, între care Adrian Wiener, candidatul la funcţia de primar al municipiului Arad, Ion Stan – liderul judeţean al Partidului Noua Republică, Ioan Marin Crişan – preşedintele filialei judeţene a Patronatului Roman etc.

De remarcat, că începând din 5 mai Mirela Backin se va afla, împreună cu echipa sa, în diferite zone ale oraşului pentru a se întâlni cu localnicii. Până atunci, toţi care doresc să ia legătura cu ea sunt aşteptaţi la sediul M10 din centrul oraşului.

  1. felicitari pentru evenimentul frumos!! va fi greu dar nu imposibil de batut Jichici

    Raspunde
  2. Ciurdar Christian 22 aprilie, 2016, 9:38 pm

    vad ca te-ai inconjurat de cativa oameni tineri si de valoare. Bravo tie si bafta la alegeri.

    Raspunde
  3. Toți acești oameni în frunte cu doamna candidat pot fi de calitate dar au cel puțin o vină. Devenind membri ai unui partid înființat de o femeie cu pretenții exagerate în politică do0vedesc faptul că nu-și iau informații complete și se lasă atrași în jocuri ce le depășesc capacitățile lor de a înțelege fenomenul. Hotărât lucru:NU NE VINDECĂM.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.