MOARTE SUSPECTĂ în cazul unei artiste: A fost GĂSITĂ de iubitul ei, FĂRĂ SUFLARE, cu RĂNI pe GÂT și pe CORP

MOARTE SUSPECTĂ în cazul unei artiste: A fost GĂSITĂ de iubitul ei, FĂRĂ SUFLARE, cu RĂNI pe GÂT și pe CORP

Era cunoscută de utilizatorii de Instagram ca fiind una dintre cele mai active artiste pe reţelele sociale, unde posta adesea imagini ce descriau viaţa cotidiană din Florenţa (Italia), locul unde alesese să trăiască de câțiva ani. În urmă cu câteva zile, însă, cei care au cunoscut-o au avut parte de un șoc, după ce au aflat vestea cutremurătoare a morții sale.

Ashley Olsen, o artistă de 35 de ani din America, stabilită în Florența, a fost găsită fără suflare, în apartamentul ei, de către iubitul său, un pictor italian. Disperat că nu mai primise de trei zile nicio veste de la Ashley, acesta a mers la locuința tinerei și a rugat-o pe proprietară să deschidă ușa apartamentului. Când a pătruns înăuntru, a zărit corpul dezbrăcat al tinerei zăcând pe pat, fără suflare.

Poliţia nu a vrut să ofere prea multe detalii despre ancheta efectuată în apartamentul lui Olsen, iar purtătorul de cuvânt nu a confirmat deocamdată varianta unei strangulări. Poliţiştii au vorbit totuşi despre faptul că tânăra prezenta urme de violenţă pe corp şi pe gât.

asley

Nu a fost raportat nici un semn de intrare forțată în apartamentul lui Olsen. Anchetatorii au preluat computerul artistei şi i-au interogat pe iubitul său şi pe mai mulţi prieteni în încercarea de a stabili cine este criminalul.

Corpul neînsuflețit a fost dus pentru autopsiere la Medicina Legală, urmând să se stabilească care a fost cauza decesului artistei.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.