MOBILIZARE pentru APĂRAREA TERITORIULUI: Rezerviştii au fost CHEMAŢI LA UNITĂŢI!

MOBILIZARE pentru APĂRAREA TERITORIULUI: Rezerviştii au fost CHEMAŢI LA UNITĂŢI!

Rezerviștii aflați în planurile de mobilizare sunt chemați la unitățile militare în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire și actualizare a datelor de evidență militară, anunţă reprezentanţii Instituţiei Prefectului din judeţul Arad, care au dat publicităţii un comunicat de presă al MApN.
„În perioada 26-28 mai 2015, în județul Arad se defășoară un exercițiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naționale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne și autoritățile publice locale.
Pe timpul exercițiului, rezerviștii aflați în planurile de mobilizare sunt chemați la unitățile militare, pe durata a două-trei ore, în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire și actualizare a datelor de evidență militară, potrivit prevederilor legale în vigoare.
Exercițiile de acest tip se planifică și organizează periodic în toate județele țării, în baza aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Țării, dată cu cel puțin un an înainte de desfășurarea propriu-zisă a acestora”,
se arată în comunicatul MApN.

  1. foarte bine sa fie pregatiti pt orice

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.