Moment CRUCIAL pentru locuitorii de la blocuri! Se STRÂNG SEMNĂTURI

Moment CRUCIAL pentru locuitorii de la blocuri! Se STRÂNG SEMNĂTURI

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad susţine iniţiativa senatorului Silvia Dinică de modificare a Legii 196/2018.

„Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad a fost implicată în mod activ în toate proiectele de îmbunătățire și modificare a articolelor Legii 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, care a intrat în vigoare în 28 septembrie 2018. În fapt, în organizarea activităților asociației de proprietari s-au constatat o serie de prevederi ale legii, greu de pus în practică, sau care mai mult îngreunează activitatea asociațiilor. Pentru toate acestea, ULAL Arad a depus solicitări la Ministerul Dezvoltării cu scopul de a abroga sau a modifica anumite articole ale Legii 196/2018 în vederea optimizării și funcținării în normalitate a activității asociațiilor de proprietari”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

Aceasta a declarat că Uniunea susţine demersul senatorului Silvia Dinică, care a iniţiat un proiect de modificare a Legii 196/2018.

„Pe această cale solicităm susținerea și implicarea tuturor asociațiilor de proprietari în acest demers. Deoarece beneficiare directe ale acestor propuneri de modificare a legii sunt absolut toate asociațiile de proprietari și, în special, cetățenii care locuiesc în imobile, iar modificările punctuale presupun proceduri mai clare și mai facile pentru ei”, a spus Dorina Lupşe.

„Susținerea acestui proiect de abrogare a Legii 196/2018 presupune, în această etapă, strângerea de semnături prin completarea formularelor anexate pe care le puteți descărca sau le puteți completa direct la sediul ULAL Arad, din Strada George Coșbuc, nr. 33, între orele 9 şi 17. Apelăm la implicarea comitetelor executive, prin președinți sau administratorii asociațiilor de proprietari, pentru completarea sau depunerea acestor formulare la sediul nostru. ULAL Arad va trimite ulterior toate aceste formulare doamnei senator Silvia Dinică”, a anunţat Dorina Lupşe.

  1. Aceasta lege este o mizerie „made Ciordache” care complica si mai mult munca administratorilor si presedintilor . Legea 230 era foarte buna. Iar aberatia asta ca sant necesare cursuri de 360-720 de ore ptr. a o cunoaste ,de parca administratorii sant semianalfabeti ar trebui desfiintata ,mai ales ca trebuie platiti peste 1500 lei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.